ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν για PC τα Speed Brawl και Tharsis

Κατεβάστε τα μέσω Epic Games Store.

Όπως γνωρίζαμε από την περασμένη εβδομάδα, η Epic μοιράζει ξανά από δύο games στο κοινό και τους χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής της και συγκεκριμένα τα Speed Brawl και Tharsis.

Το πρώτο είναι ένα 2D combat-racer που θέλει ιδιαίτερες hit-n-run ικανότητες και πιστέψτε μας, μπορεί να προκαλέσει έντονα τον ανταγωνισμό μεταξύ φίλων που θα κονταροχτυπηθούν online ή και από κοντά. Πάρτε ένα τρεϊλεράκι για το reference:

{youtube}wRfs02TGNic{/youtube}

Το δεύτερο παιχνίδι που πλαισιώνει το Speed Brawl στη δωρεάν αυτή διανομή είναι το Tharsis, ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό strategy που συνδυάζει ταξίδι στον Άρη, ζάρια και κανιβαλισμούς. Είναι για ιδιαίτερα γούστα, αλλά δεν έχετε να χάσετε κάτι κατεβάζοντάς το τσάμπα:

{youtube}ZeO58qENIOI{/youtube}

Τα δύο αυτά games θα δίνονται δωρεάν για λίγες ακόμη μέρες, μέχρι το απόγευμα της 23ης Σεπτεμβρίου, όπου και θα αντικατασταθούν από το The Escapists στο free game section του Epic Games Store.

Κάντε κλικ εδώ για να τα κατεβάσετε!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88