ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δωρεάν για PC τα Void Bastards και Yooka-Laylee

Κατεβάστε το μέσω Epic Games Store.

Όπως κάθε Πέμπτη, έτσι και αυτή η Epic Games χαρίζει δύο παιχνίδια για τα PC, μέσα από το store της. Αυτή την εβδομάδα είναι σειρά των Void Bastards και Yooka-Laylee, που θα διατεθούν εντελώς δωρεάν μέχρι και τις 26 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα, με όσους επιλέξουν να τα εγκαταστήσουν μέχρι τότε να τα κρατάνε για πάντα στη συλλογή τους. Για να τα κατεβάσετε πατήστε εδώ.

Το Void Bastards είναι ένα roguelike FPS τοποθετημένο στο διάστημα, όπου κατάφερε να αποκομίσει θετικές κριτικές εξαιτίας του ιδιαίτερου comic-book art style και του μαύρου χιούμορ του. Το Yooka-Laylee από την άλλη είναι ένα platform που αναπτύχθηκε από πρώην μέλη της Rare, και για πολλούς είναι ο πνευματικός διάδοχος του Banjo-Kazooie.

{youtube}9v5UFFZlVlE{/youtube}

{youtube}R57JwzXartU{/youtube}

Την  επόμενη Πέμπτη στις 26 Αυγούστου, έχει δρομολογηθεί να δοθεί δωρεάν το Automachef, όπου θα επανέλθουμε για να σας το υπενθυμίσουμε με νέα είδηση.

Πηγή: Epic Games Store

 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88