ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Perfect Dark: Πρώτη ματιά στο reboot από τις The Initiative και Crystal Dynamics

Το κατασκοπικό FPS επιστρέφει!

Πέρασαν χρόνια από όταν είδαμε για πρώτη φορά το Perfect Dark μέσω ενός cinematic trailer στα The Game Awards και με αυτά που ακούγαμε περί development hell είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε πως δεν θα το ξαναβλέπαμε. Εν τέλει, κρίνοντας από τα πρώτα in-game πλάνα και ορισμένα gameplay δευτερόλεπτα από τo τρέιλερ του στο Xbox Games Showcase, φαίνεται πως το δίδυμο The Initiative και Crystal Dynamics κάνει εξαιρετική δουλειά.

Φυσικά έγινε από νωρίς ένα κοντινό στην πρωταγωνίστρια, Joanna Dark, η οποία έχει προσγειωθεί απ' ότι φαίνεται σε μία πιο μελλοντική εκδοχή του Καΐρου στην Αίγυπτο και ξεδιπλώνει σιγά-σιγά όλες τις secret agent δεξιότητες που αγαπήσαμε και στον original τίτλο του Nintendo 64. Όλα αυτά θα συμβαίνουν σε μυστικές αποστολές, η διεκπεραίωση των οποίων θα διαφέρει για κάθε παίκτη ανάλογα με τις επιλογές του, αναφέρει το Xbox Wire. Εννοείται πως στοιχεία χαρακτηριστικά για το Perfect Dark, όπως τα πανέξυπνα gadgets, το παρκούρ ενδιάμεσα των επιπέδων και η εναλλαγή από gunplay σε stealth και το αντίστροφο θα είναι κεντρικοί μηχανισμοί και του παρόντος reboot, κάτι που φαίνεται πεντακάθαρα και στο συζητηθέν βίντεο.

Για την πραγματικότητα του παιχνιδιού, η "Team Perfect Dark" μας εξηγεί πως ο κόσμος του παιχνιδιού έχει επηρεαστεί από αυτό που είναι γνωστό ως "The Cascade", ένα φαινόμενο βάσει του οποίου ο πλανήτης έχει υποφέρει από μια σειρά περιβαλλοντικών καταστροφών. Στο gameplay trailer συγκεκριμένα, η Joanna Dark κυνηγάει να συλλάβει κάποιον Daniel Carrington, χρησιμοποιώντας κάθε AR τεχνολογία που έχει στη φαρέτρα της.

Φαίνεται πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει πιάσει πια ρυθμό, ωστόσο δεν έχουμε καμία πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει το νέο Perfect Dark. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.