ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Περισσότερα από 300GB χώρου θα πιάνει το Call of Duty: Black Ops 6

Και το κακό δεν σταματάει εκεί...

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω στις λεπτομέρειες που αφορούν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Call of Duty: Black Ops 6 φτάσαμε σε ορισμένα συμπεράσματα που θα δυσαρεστήσουν διαφορετικές κατηγορίες παικτών, ανάλογα με τις συνθήκες στις οποίες παίζουν.

Όσοι έχουν τις κονσόλες ή τα PC τους στα όριά τους από άποψη αποθηκευτικού χώρου στον SSD τους καλό είναι να ξεκινήσουν από τώρα το άδειασμα. Αυτό διότι η σελίδα του προϊόντος στο Xbox Store κάνει λόγο για απαίτηση 309.85GB, νούμερο εξωπραγματικό ανεξαρτήτως συστήματος προτίμησης. Προφανώς το Call of Duty: Black Ops 6, όπως και κάθε Call of Duty είναι αρκετά βαρύ από άποψη συνολικού μεγέθους αρχείων και δυστυχώς ούτε με τη δυνατότητα να εγκαταστήσουμε ξεχωριστά τμήματα του παιχνιδιού κάθε φορά δεν σώζεται η κατάσταση. Φυσικά, αυτό θα δημιουργήσει διλήμματα σε όσους θέλουν να διατηρήσουν το παιχνίδι στην πλατφόρμα τους.

Κάτι που δεν μας κάνει εντύπωση, αλλά είναι εξίσου απογοητευτικό, είναι το γεγονός πως και το Call of Duty: Black Ops 6 θα είναι always online. Κάτι τέτοιο δεν είναι πρωτόγνωρο για online multiplayer παιχνίδι, αλλά δυστυχώς στην περίπτωση του Call of Duty: Black Ops 6 και κατά τη διάρκεια του campaign και γενικά των offline modes θα χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Ίντερνετ για να παίξετε. Το ελλιπές σήμα ή οποιαδήποτε αποσύνδεση θα σας βγάζει αυτομάτως εκτός παιχνιδιού, κάτι που μπορούμε να δεχθούμε για τις διαδικτυακές λειτουργίες του παιχνιδιού, όχι όμως για τη single-player εμπειρία.

Τέλος, απευθυνόμαστε σε όσους σκοπεύουν να παίξουν το Call of Duty: Black Ops 6 μέσω Xbox Game Pass. Η σελίδα του παιχνιδιού σημειώνει ότι αυτοί που πληρώνουν το Game Pass Console και όχι το Game Pass Ultimate θα έχουν πρόσβαση μονάχα στο campaign και όχι στα online features, αφού για αυτά θα χρειαστεί να αναβαθμίσουν στην ανώτατη βαθμίδα της υπηρεσίας του Xbox.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.