ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

"Επιβεβαιώθηκε" το Persona 6 από την Atlus

Μαζεύει κόσμο για να μπει σε φουλ development.

Μπορεί να μην ανακοινώθηκε επίσημα ή με τον καθιερωμένο τρόπο, όμως η Atlus δείχνει να μην κρύβει το γεγονός το ότι βάζει μπρος για να μας φέρει το επόμενο παιχνίδι της σειράς Persona. Τον εν λόγω ισχυρισμό πυροδότησε ο director της εταιρείας, Naoto Hiraoka, που εμμέσως πλην σαφώς μας ξεκαθάρισε πως έρχεται, έστω και μακροπρόθεσμα, το Persona 6.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Χάρις στην τεράστια υποστήριξη που λάβαμε στο Persona 5, έχουμε μία αίσθηση επιτυχίας, αλλά δεν σταματάμε εκεί. Όταν δημιουργήσαμε το Persona 4, υπήρχε η πίεση πως πρέπει να ξεπεράσουμε το Persona 3. Τώρα που θα πρέπει να φτιάξουμε το 6 που θα ξεπεράσει το 5. Παρόλα αυτά, το να ξεπεράσουμε το 5 θα είναι αρκετά δύσκολο με το παρόν εργατικό δυναμικό. Θα ήθελα να ξεπεράσουμε αυτό το υψηλό εμπόδιο με όλους όσους μας ακολουθήσουν σε αυτές τις προσλήψεις. Το περιβάλλον εργασίας είναι τέλειο για όσους επιθυμούν μία δημιουργική πρόκληση φέρνοντας games στον κόσμο".

Κοινώς, δεν το κρύβουν κιόλας πως θα υπάρξει συνέχεια στο εξειδικευμένο σύμπαν του Shin Megami Tensei. Πράγματι, θα είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί η ποιότητα του αριστουργηματικού Persona 5, παρόλα αυτά μπορούμε να ελπίζουμε στη σοβαρότητα και το πάθος της Atlus.

Δείτε επίσης το review μας για το Persona 5 Strikers.

Πηγή: PlayStation Lifestyle

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88