ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Το καλοκαίρι θα ανακοινωθούν το Persona 6 και Persona 3 Remake

Φήμες λένε… fans ελπίζουν...

Τόσο το Persona 6 όσο και το φημολογούμενο remake του Persona 3 ακούγεται ότι θα αποκαλυφθούν από την Atlus το καλοκαίρι του 2023, σύμφωνα με έναν Persona insider στο ResetEra. Αυτοί οι δύο τίτλοι του σύμπαντος Megami Tensei είναι "πολύ μπροστά" στην ανάπτυξη λένε πάλι οι φήμες. Ενώ υποτίθεται ότι θα αποκαλύπτονταν επίσημα μέχρι αυτή τη χρονική στιγμή που γράφουμε την είδηση, η Atlus συνεχίζει να αλλάζει και να ακυρώνει τα σχέδια ανακοίνωσής τους. Ο insider του Persona λέει ότι η Atlus είναι "τόσο παράξενη όσο νομίζετε". Γνωστός ως "Im a Hero Too" στο ResetEra, έχει ελεγχθεί από έναν συντονιστή του φόρουμ. Προς το παρόν, όμως θα θεωρήσουμε αυτά τα νέα για το Persona 6 και το remake του Persona 3 ως φήμες. Από όσα λέει ο insider, και τα δύο παιχνίδια βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και πολύ καιρό και ότι σχεδιάζεται η αποκάλυψη και για τα δύο παιχνίδια το καλοκαίρι. Ο χρήστης μάλλον ανήκει σε μια ομάδα που συνεργάζεται με την Atlus και λέει ότι ο προγραμματιστής έχει αλλάξει αρκετές φορές το “χρονοδιάγραμμα του release”.

Από όσα έχει δει ο insider από το remake του Persona 3, το οποίο διαθέτει "ΠΟΛΥ περιορισμένο περιεχόμενο", ο χρήστης έχει δει μόνο τον αρσενικό πρωταγωνιστή για το παιχνίδι, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κοπεί ο θηλυκός πρωταγωνιστής από την έκδοση Persona 3 Portable. Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι μόλις κυκλοφορήσαν τα ports των Persona 3 Portable & Persona 4, οπότε ένα remake του P3 φαντάζει λίγο άτοπο. Παρ` όλα αυτά ο προγραμματιστής του Shin Megami Tensei, Shinjiro Takada, ανέφερε ότι η Atlus θα δώσει ένα ιδιαίτερο "ευχαριστώ" στους fans το 2023. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε τουλάχιστον το Persona 6 στον ορίζοντα, όσο για το remake του 3, εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να γινόταν κάποιο από τα παλαιότερα και συγκεκριμένα το Innocent Sin, αλλά μάλλον θα μείνω με την σκέψη του!

Πηγή: PlaystationLifestyle

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88