ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Φάνηκαν όλοι οι χαρακτήρες του Tekken 8 στο CNT

Μερικοί παλιοί γνώριμοι.

Εμείς και αρκετός κόσμος συμμετείχαμε στο closed network test (CNT) του Tekken 8 – και τα δύο ΣΚ παρακαλούμε – αξιοποιώντας την ευκαιρία να τεστάρουμε τα νέα του συστήματα και την ομαλότητα των servers του. Πάντα υπάρχουν όμως και αυτοί που πάνε να βγάλουν είδηση μέσα από τέτοιες ενέργειες και για ακόμα μία φορά θεωρούμε υπεύθυνο το Cheat Engine για όσα θα διαβάσετε παρακάτω.

Το συγκεκριμένο εργαλείο εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη ορισμένων καλογραμμένων scripts, ώστε να εισβάλλει στα αρχεία του υποβάθρου του Tekken 8 και να μας δώσει μία εικόνα των συμμετέχοντων χαρακτήρων που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Μέσα από αυτή τη διαδικασία το Tekken community (μάλλον) έμαθε έξι ακόμα challengers που θα δώσουν το «παρών» στο Tekken 8, για τους οποίους η Bandai Namco δεν έχει βγάλει μιλιά ακόμη.

Εδώ, λοιπόν, θα δείτε τη λίστα των 22 χαρακτήρων που είχαν τα ονόματά τους καταγεγραμμένα στο database του Tekken 8 CNT:
- Paul Phoenix
- Marshall Law
- King
- Hwoarang
- Ling Xiaoyu
- Jin Kazama
- Bryan Fury
- Lili
- Lars Alexandersson
- Claudio Serafino
- Nina Williams
- Leroy Smith
- Kazuya Mishima
- Jack-8
- Asuka Kazama
- Jun Kazama
- Yoshimitsu
- Shaheen
- Raven
- Zafina
- Steve
- Alisa

Τα τελευταία έξι ονόματα τις λίστας δεν είναι καθόλου τυχαία σημειωμένα με bold, εφόσον είναι αυτά που είχαν παρουσία στα αρχεία δεδομένων αυτής της δοκιμαστικής έκδοσης, ωστόσο ούτε ήταν playable, ούτε έχει επιβεβαιωθεί από τους developers πως θα συμμετάσχουν και σε αυτό το κεφάλαιο της σειράς. Καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί η παρουσία των Yoshimitsu και Steve Fox, είναι δύο χαρακτήρες που δεν γίνεται να λείπουν, ενώ οι άλλοι τέσσερις είναι πιο σύγχρονες προσθήκες. Φανταζόμαστε πως το πλήρες ρόστερ θα είναι ακόμα πιο πλούσιο, εφόσον τα τελευταία Tekken συνηθίζουν να ξεκινούν με ένα σύνολο διαθέσιμων χαρακτήρων που προσεγγίζει το «30».

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί το πότε θα κυκλοφορήσει το Tekken 8, τα όσα είδαμε όμως στο CNT και το marketing με το οποίο το στηρίζει η Bandai δείχνουν πως δεν βρίσκεται ιδιαίτερα μακριά.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.