ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Η Bungie ετοιμάζει το Destiny 3 υπό την κωδική ονομασία “Payback”

Το Forbes ξεθάβει Reddit threads και οι φήμες φουντώνουν!

Λάδι στη φωτιά ρίχνει το Forbes και ο δημοσιογράφος Paul Tassi, ο οποίος σε πρόσφατο δημοσίευμα του υποστηρίζει έμμεσα πως η Bungie έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του Destiny 3 υπό την κωδική ονομασία “Payback”.

Ξεθάβοντας μία παλιά φήμη του Reddit, ο Tassi στάθηκε περισσότερο στον “Prism” μηχανισμό που είχε αναφέρει το thread, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να συνδυάζουν abilities από διαφορετικά classes εμπλουτίζοντας έτσι τις στρατηγικές τους. Όπως είδαμε τελικά και στο πρόσφατο gameplay trailer του Destiny 2: The Final Shape, ο μηχανισμός αυτός πράγματι υφίσταται γεγονός που οδήγησε τον Tassi στο συμπέρασμα πως “και το άλλο μισό του comment έχει λόγο να είναι πραγματικότητα”, αναφερόμενος φυσικά στην ονομασία “Payback”.

Αν και η ονομασία αυτή δεν ξέρουμε επακριβώς τη σημαίνει, ο χρήστης του Reddit που άφησε το αρχικό σχόλιο επέστρεψε δηλώνοντας πως η ονομασία “αναφέρεται στην προσπάθεια της Bungie να δημιουργήσουν κάτι που ελπίζουν ότι θα αγαπηθεί από όλους” και όχι, επομένως, σε κάποιο in-game reference.

Παρ’ όλα αυτά, ο Tassi κλείνει το άρθρο του λέγοντας πως “θα ψάξει τριγύρω να δει τι άλλο μπορεί να βρει”, ενώ δεν προβλέπει το Destiny 3 να κυκλοφορεί μέχρι την επόμενη γενιά κονσολών.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...