ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

[ΦΗΜΗ]: Η Firesprite αναπτύσσει το sequel του Until Dawn

Ίσως δεν είναι τόσο τυχαίο το remaster/remake!

Βάζοντας σε σειρά όλα τα δεδομένα και τις φήμες που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα, προκύπτει ότι ίσως υπάρχει συνέχεια για το Until Dawn, από εντελώς διαφορετικό studio.

Ο χαμός ξεκίνησε με το νέο περιεχόμενο που φέρνει η νέα έκδοση του παιχνιδιού που κυκλοφορεί από σήμερα, εφόσον παρατηρήθηκε από μερικούς "βιαστικούς" πως έχει προστεθεί ένα νέο ending. Δεν θα συζητήσουμε τι συμβαίνει σε αυτό (ας το δει πατώντας εδώ όποιος ενδιαφέρεται), ωστόσο αξίζει να συζητήσουμε πως αυτό που δείχνει μας παραπέμπει στο ότι έπεται... συνέχεια. Το ξεκάθαρο cliffhanger των εν λόγω πλάνων, και το γεγονός ότι αποτελούν καινούριο περιεχόμενο για το, κατά τα άλλα, προϋπάρχον Until Dawn, είναι σαν το παιχνίδι να θέλει να μας πει κάτι, σχετικά με ένα ενδεχόμενο sequel.

Έλα που το υποτιθέμενο αυτό δεύτερο παιχνίδι ενδέχεται να μην ανήκει στην Ballistic Moon. Μπορεί το συγκεκριμένο studio να ανέλαβε την επανέκδοση που μπορούν όλοι να παίξουν από σήμερα σε PS5 και PC, ωστόσο το "προφανές" έρχεται να ανατρέψει ο Nick Baker του XboxEra, ισχυριζόμενος πως το sequel ανήκει στη Firesprite:

"Πείτε με εγωιστή, αλλά ενοχλήθηκα που δεν μπόρεσα να το διαρρεύσω (το Until Dawn sequel). Ωστόσο υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες που άκουσα για αυτό το sequel. Από ό,τι φαίνεται, το φτιάχνει η Firesprite."

Η αξιοπιστία του συγκεκριμένου content creator είναι 50-50%, αφού έχει πει πολλά που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, και άλλες φορές διαρρέει ολόκληρα State of Plays. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρουμε αν αξίζει την εμπιστοσύνη μας, τα λεγόμενά του όμως έρχονται σε συμφωνία με τις φήμες που καιρό τώρα ακούμε για τη Firesprite, ότι δηλαδή εργάζεται πάνω σε ένα horror game για το PS5. Παράλληλα, η Supermassive Games, η ομάδα που δημιούργησε τον τίτλο, έχει τόσα πολλά ενεργά projects που επίσης δεν μπορούμε να τη φανταστούμε να ασχολείται και με αυτό.

Ίσως το επερχόμενο sequel να είναι ο λόγος ύπαρξης του "νέου" Until Dawn, για το οποίο θα σας έχουμε και review το συντομότερο δυνατόν!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.