ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

[ΦΗΜΗ]: Η Riot Games ακύρωσε παιχνίδι τύπου Super Smash Bros. με ήρωες του LoL

Θεώρησε πως δεν υπάρχει αρκετή ζήτηση τελικά.

Το 2025 θα σημάνει την κυκλοφορία ακόμα μίας επέκτασης του σύμπαντος του League of Legends σε game genres διαφορετικά του δημοφιλούς MOBA, με το πολυαναμενόμενο 2XKO να έρχεται σε PC και κονσόλες. Τι και αν σας λέγαμε, όμως, πως αυτό δεν ήταν το μοναδικό fighting game που ετοίμαζε μέχρι πρότινος η Riot Games; 

Όπως γράφει ο Mikhail Klimentov του ReaderGrev, οι δημιουργοί του LoL είχαν δεσμεύσει μία ομάδα 70-80 ατόμων που σχεδίαζαν εδώ και καιρό ένα platform fighter, στα πρότυπα του Super Smash Bros, που θα λεγόταν Pool Party και θα χρησιμοποιούσε φυσικά τους champions από το ατέλειωτο ρόστερ χαρακτήρων του League. Το συγκεκριμένο project φαίνεται πως ακυρώθηκε τον περασμένο Μάιο, μία απόφαση στην οποία φαίνεται να βοήθησε το MultiVersus. Το γεγονός πως το free-to-play game της Warner δεν ακούγεται ιδιαίτερα τώρα που επανακυκλοφόρησε οδήγησε τη Riot στο συμπέρασμα ότι ίσως δεν υπάρχει κενό στην αγορά ή ιδιαίτερη ανάγκη για άλλο συγγενικό game.

Το ρερποτάζ συμπληρώνει πως το Pool Party ξεκίνησε ως hardcore fighting game, στην πορεία όμως εμπλουτίστηκε από πιο casual μηχανισμούς και party game στοιχεία, προτού οδηγηθεί στην ακύρωση. Ευτυχώς τα άτομα που συμμετείχαν στην ανάπτυξή του δεν απολύθηκαν, αλλά αναφέρεται πως τους δόθηκαν νέοι ρόλοι εντός της Riot Games.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.