ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

[ΦΗΜΗ]: Η Rockstar έχει δώσει αναβολή στο GTA VI για το 2026

Περιμέναμε μία δεκαετία, τι είναι ακόμα ένας χρόνος; 😢

Αναστάτωση προκάλεσε η δημοσίευση του γνωστού στο GTA community, "Liam", που ισχυρίζεται ότι η αναμονή προς την συντριπτική κυκλοφορία του καραπολυαναμενόμενου GTA VI θα επεκταθεί. 

Όπως αναφέρει στον λογαριασμό του στο Χ, η Rockstar Games φέρεται να έχει αποφασίσει ήδη να αναβάλει το GTA VI εσωτερικά, στοχεύοντας πια στο να το κυκλοφορήσει για κονσόλες μεταξύ της αρχής και του μέσου του 2026, με την έκδοση για PC να ακολουθεί 12-18 μήνες αργότερα. Υποστηρίζει μάλιστα ότι τις εν λόγω πληροφορίες του της παρείχαν άτομα που εργάζονται πάνω στο γιγαντιαίο αυτό project, παρότι η Take-Two είπε τον Αύγουστο πως όλα πηγαίνουν κατ' ευχήν.

Ο λόγος που οι πληροφορίες του Liam τράβηξαν την προσοχή όλων πηγάζει από το γεγονός ότι ο ίδιος χρήστης μας είχε προ-αναγγείλει την άφιξη του πρώτου τρέιλερ του GTA VI για τον περσινό Δεκέμβριο προτού υπάρξει οποιαδήποτε αναφορά από τις πιο "αξιόπιστες" πηγές που συνηθίζουν να διαρρέουν τέτοια πλάνα.

Το GTA VI απασχόλησε ωστόσο την gaming επικαιρότητα και εξαιτίας ενός έξαλλου ξεσπάσματος του μουσικού Martyn Ware. Το μέλος των The Human League και Heaven 17 εξαπέλυσε πυρά κατά του παιχνιδιού και της Rockstar, αφού ισχυρίζεται ότι του έγινε πρόταση να προσφέρει την άδεια του κομματιού "Temptation" για το soundtrack του GTA VI, έναντι 7500 δολαρίων. Ο ίδιος θεώρησε τουλάχιστον προσβλητική αυτή την προσφορά, δεδομένης της οικονομικής ευχέρειας του studio, καταλήγοντας μάλιστα να τους βρίζει δημοσίως!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.