ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Η Ubisoft "κατεβάζει τα ρολά" του XDefiant

Μετά από μόλις 4 σεζόν!

Το XDefiant μας συστήθηκε ως ένα ΑΑΑ free-to-play FPS και δυνατός ανταγωνιστής του Call of Duty, όμως ένα tweet στο Χ ήταν αρκετό για να ξεκινήσουν ψίθυροι για το φημολογούμενο κλείσιμό του. O insider Shaun Weber αναφέρει ότι, μετά την 4 in-game σεζόν του, το παιχνίδι πρόκειται να σταματήσει τη λειτουργία του. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Η ομάδα της Ubisoft ζητά ενεργά από τους testers της να έχουν άλλη μία δοκιμαστική "in-house" συνεδρία και να δώσουν/επαναλάβουν τα σχόλιά τους. Πολλές πηγές είπαν ότι είναι πιθανό το παιχνίδι να τερματίσει την υποστήριξή του μετά την 4η σεζόν, αν δεν μπορεί κάπως να αποκτήσει αρκετούς παίκτες."

Το γιατί μία τέτοια φήμη ίσως βγει αληθινή μπορούμε μονό να το εικάσουμε, το πιο πιθανό είναι να μην είναι επιθυμητά τα νούμερα των παικτών του XDefiant, άλλα και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Η Ubisoft δείχνει να περνάει αναταράξεις, αφού σε περίπτωση που αυτή η φήμη βγει αληθινή, και σε συνδυασμό με το ενδεχόμενο πώλησης που μάθαμε πρόσφατα, καταλαβαίνουμε ότι ίσως να υπάρχουν δυσκολίες που επηρεάζουν συνολικά τον publisher.

[UPDATE]: Ο Mark Rubin, εκτελεστικός παραγωγός στο XDefiant, αρνείται τις φήμες ισχυριζόμενος πως δεν υπάρχει πλάνο "λήξης" του παιχνιδιού μετά την επόμενη σεζόν. Παραδέχεται πως τα νούμερα του παιχνιδιού έχουν πέσει, ωστόσο σημειώνει πως η ομάδα του εστιάζει στην επίλυση των τεχνικών προβλημάτων του παιχνιδιού αυτή την περίοδο, ενώ πρόσφατα συμμετείχε και σε συζητήσεις για το "year 2" πλάνο.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.