ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

[ΦΗΜΗ]: Και το MediEvil 2 θα δεχθεί remake

Και μάλιστα θα ανακοινωθεί/κυκλοφορήσει σύντομα!

Δια στόματος Jeff Grubb γνωρίζουμε ότι η Sony ετοιμάζει κάποιο show για τον Μάιο είτε αυτό ονομαστεί State of Play, είτε PlayStation Showcase, κλπ. Μία άλλη πηγή όμως, αυτή του Discord χρήστη Orangee, μας ενημερώνει πως στα πολύ κοντά (μάλλον τότε) θα δούμε με τα μάτια μας την παρουσίαση του MediEvil 2 Remake. 

Ο ίδιος ο leaker, που ισχυρίζεται ότι εργάζεται ως tester, αναφέρει πως κόντρα στις δηλώσεις της ο Other Ocean Interactive ετοιμάζει από το 2021 την επανέκδοση και του δεύτερου παιχνιδιού, όπως είχε κάνει και με το original, πράγμα που το καθιστά σχεδόν έτοιμο για κυκλοφορία μέσα στο 2024 κιόλας. Για κάποιον λόγο ακούγεται ότι ίσως γίνει και shadowdrop του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια του event, αν και φαντάζει δύσκολο, αφού αυτό θα σήμαινε πως θα κυκλοφορούσε χωρίς physical copies.

Ο ίδιος τύπος (ή τύπισσα) μας έχει προετοιμάσει για remaster του Gravity Rush 2 για το PS5 που επίσης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Με όλα αυτά που ακούγονται, όμως, πως το δεύτερο μισό της χρονιάς για τη Sony θα είναι γεμάτο με remasters/remakes και μικρότερους first-party τίτλους είναι πιθανό σε αυτή τη λίστα να ανήκουν και τα προαναφερθέντα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.