ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Μία νέα remaster έκδοση του Halo: Combat Evolved θα κυκλοφορήσει στο PS5

Ο Master Chief στα μπλε!

Η πρώτη βόμβα πριν το Xbox Games Showcase ίσως και να έπεσε, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως η Microsoft μόλις ξεκίνησε να αναπτύσσει μία νέα remaster έκδοση του Halo: Combat Evolved, η οποία μπορεί να κυκλοφορήσει και στο PS5. Αυτό σύμφωνα με τον Tom Warren του The Verge, ο οποίος αποκάλυψε επίσης πως και άλλα games της Microsoft θα γίνουν port σε κονσόλες, με το εγχείρημα να ονομάζεται “Project Latitude”. 

Πάντως, ο ίδιος πιστεύει πως τουλάχιστον τα Fable, Gears 6 και South of Midnight δεν πρόκειται να γίνουν σύντομα port, σε αντίθεση με το νέο παιχνίδι Doom, που μάλλον θα αποκαλυφθεί την Κυριακή στο Xbox Games Showcase. 

Για την ιστορία, το Halo: Combat Evolved είναι το πρώτο παιχνίδι του franchise, που κυκλοφόρησε το 2001, το οποίο έχει ήδη υποστεί remaster έκδοση, η οποία ήταν μέρος του Halo: The Master Chief Collection. Αν πάντως ένα παιχνίδι όπως το Halo περάσει στις κονσόλες της Sony, τότε μπορούμε να μιλάμε για ιστορικό γεγονός, με την Microsoft να δείχνει την ξεκάθαρη θέληση της στο να μετατραπεί σε 3rd party publisher. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.