ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

[ΦΗΜΗ]: Νέο Astro Bot παιχνίδι μέσα στο 2024

Ίσως δεν είναι τόσο άδειο το PlayStation πρόγραμμα.

Μόλις χθες σας μεταφέραμε τα πορίσματα που βγάλαμε από τα οικονομικά αποτελέσματα του PlayStation και τις δηλώσεις των υψηλόβαθμών του, οι οποίες ήθελαν το πλάνο για first-party PS5 games να δείχνει άδειο μέχρι να καλομπούμε στο 2025. Κόντρα περίπου σε αυτά έρχονται οι ισχυρισμοί του πάντα αξιόπιστου Jeff Grubb, με τον δημοσιογράφο του VentureBeat να υποστηρίζει πως φέτος περιμένουμε ένα νέο παιχνίδι με τον Astro Bot, που θα προέρχεται φυσικά από τη δουλειά κάποιου PlayStation Studio.

Ο Grubb εξήγησε πως καταλαβαίνει - όπως και εμείς - γιατί η Sony δεν το συγκαταλέγει μεταξύ των "σημαντικών" IP's, εφόσον όντως το μυαλό των fans όταν ακούνε αυτές τις λέξεις πηγαίνει στα franchise-μεγαθήρια τύπου God of War και The Last of Us. Παρόλα αυτά ο ίδιος το τοποθετεί στην κατηγορία των μεγάλων κυκλοφοριών, δεδομένης της απήχησης που είχε το Astro's Playroom, το παιχνίδι που έρχεται δώρο με κάθε PS5 κονσόλα και διαφημίζει τις δυνατότητες του DualSense.

Και το Astro Bot: Rescue Mission είχε πάρει εξαιρετικές κριτικές κατά την κυκλοφορία του στο πρώτο PS VR, πράγμα που δείχνει πως υπάρχει γενικά θετική διάθεση γύρω από το χαριτωμένο ρομποτάκι και τις 3D περιπέτειές του. Αν υπάρχει όντως νέο παιχνίδι με αυτό στο επίκεντρο είναι εύκολο να υποθέσουμε πως η Team Asobi έχει τα ηνία της ανάπτυξής του και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα μπορέσει να το εξελίξει σε κάτι μεγάλο.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.