ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Open-world θα είναι το Resident Evil 9

Το μοναδικό σε όλη τη σειρά.

Η επιτυχία τόσο των remakes όσο και των πιο πρόσφατων mainline τίτλων του Resident Evil καθιστούν σίγουρη την επιστροφή της σειράς αργά ή γρήγορα. Αν και η Capcom δεν έχει ανακοινώσει κάτι μέχρι στιγμής για το μέλλον του franchise, ο χρήστης του X (twitter) Dusk Golem, που έχει μία πολύ καλή προϊστορία με horror διαρροές, ισχυρίζεται πως το Resident Evil 9 θα είναι ένα παιχνίδι με open-world δομή.

Με το Dragon’s Dogma 2 η Capcom επέκτεινε τις δυνατότητες της RE Engine, αφού είναι το πρώτο αμιγώς open-world που χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη μηχανή γραφικών. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον συγκεκριμένο insider τα επόμενα παιχνίδια που θα χρησιμοποιήσουν με παρόμοιο τρόπο την RE Engine θα είναι τα Monster Hunter Wilds και Resident Evil 9.

Μέχρι στιγμής η διάσημη survival-horror σειρά της Capcom δεν έχει ένα εξ ολοκλήρου open-world τίτλο, με μία μικρή εξαίρεση βέβαια ορισμένα σημεία του Resident Evil Village, που έδιναν μία αίσθηση ελευθερίας ως προς την κατεύθυνση και τον τρόπο προσέγγισης. Τέλος, μιας και αναφέραμε το Monster Hunter Wilds, να θυμίσουμε πως περιμένουμε να δούμε για αυτό κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, ενώ η κυκλοφορία του έχει τοποθετηθεί μέσα στο 2025.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.