ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Πάει για 2025 το remake του Metal Gear Solid 3

Βρε Sony, 2024 έλεγες...

Όνειρο ήταν και... θα αργήσει λίγο να έρθει στα χέρια μας. Ο λόγος για το remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater, του οποίου η κυκλοφορία όπως φαίνεται θα μεταφερθεί από την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με τα λεγόμενα του leaker, Billbil-Kun

Ο ίδιος ισχυρίζεται μέσω ενός άρθρου στο Dealabs πως το MGS Δ δεν θα κυκλοφορήσει το 2024 όπως είχε ανακοινώσει η Sony (με σχετικό βίντεο που αφορούσε τις κυκλοφορίες που πρόκειται να έρθουν εντός του χρόνου) αλλά προορίζεται για την επόμενη χρονιά. Μπορεί μαζί με το Silent Hill 2 να είχαν πρωταγωνιστήσει στα τότε αποκαλυπτήρια τους και να θεωρούσαμε πως πρόκειται να πάνε χέρι-χέρι για... 2024, όμως το MGS3 δεν έχει καταφέρει να βρει μια θέση για φέτος. Όπως είπε ο Billbil-Kun σχετικά με την φετινή κυκλοφορία του: «Αυτό πλέον δεν ισχύει».  

Ο πασίγνωστος και αρκετά έγκυρος leaker έκανε λόγο για «μία νέα ανακοίνωση που θα πάρει μέρος εντός των επόμενων 10 ημερών» με τις προ-παραγγελίες του τίτλου να είναι διαθέσιμες ακριβώς μετά την αποκάλυψη του. Μια standard έκδοση θα κοστολογείται στα $69.99 ενώ η συλλεκτική έκδοση στα $199.99. 

Το πιο πιθανό μάλιστα είναι τα νέα να μαθευτούν μέσω του επερχόμενου Xbox Games Showcase είτε μέσω του Summer Game Fest μιας και το State of Play 2024 της Sony αποτελεί εδώ και κάποιες ώρες παρελθόν. Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως και το Metal Gear Solid Δ: Snake Eater αρχικά ανακοινώθηκε κατΆ τη διάρκεια ενός PlayStation Showcase, στην πορεία όμως έκανε την εμφάνισή του σε ένα Xbox Partner Preview σόου.

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.