ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

[ΦΗΜΗ]: Προηγούνται τα remakes των Resident Evil 0 και Code Veronica

Δεν υπάρχει τίποτα για τα τα RE1 και RE5!

Απασφάλισε εντελώς ο Dusk Golem αναφερόμενος στη σειρά Resident Evil, θέλοντας να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο των επερχόμενων κυκλοφοριών, όπως και να δώσει τέλος σε διάφορες φήμες που κάνουν εβδομαδιαία τον κύκλο του διαδικτύου.

Για το πολυσυζητημένο Resident Evil 9 έχει να πει ότι βρίσκεται τελικά λίγο πιο μακριά από όσο υπολόγιζε. Μας λέει πως τελικά δεν θα ανακοινωθεί μάλλον μέσα στο καλοκαίρι όπως προβλεπόταν, εφόσον το παιχνίδι φέρεται να έχει πάρει εσωτερική αναβολή στην Capcom για τα τέλη του 2025.

Στο πεδίο των remakes τώρα, ισχυρίζεται πως τα δύο παιχνίδια που έχουν σίγουρη ενεργή επανέκδοση στα σκαριά αυτή τη στιγμή είναι τα Resident Evil 0 και Resident Evil - Code Veronica, ενώ καταδικάζει εντελώς κάθε φήμη γύρω από re-remake του πρώτου Resident Evil που ακούστηκε πολύ τελευταία. Όσο για το Resident Evil 5, η επιστροφή του οποίου δέχθηκε ξεκάθαρο tease μέσα από το ending του Resident Evil 4, ο leaker υποστηρίζει πως υπάρχει στα πλάνα της Capcom αλλά δεν ασχολείται μαζί του ακόμα.

Ο Dusk Golem έχει αποδείξει στο παρελθόν πως είναι ένας από τους λίγους που μπορούμε να εμπιστευτούμε σε ό,τι αφορά τα RE leaks και στα horror games γενικότερα, οπότε θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις πληροφορίες του.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.