ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

[ΦΗΜΗ]: PS5 remaster και για το Days Gone

Κόβουν χαρτάκι ένας-ένας οι τίτλοι του PS4! 😅

Μία αλληλουχία φημών, που ενδέχεται φυσικά και να συμπίπτουν, έχει δημιουργήσει ένα νέο narrative πως μετά το Horizon Zero Dawn Remastered θα έχουμε και την ανακοίνωση ενός Days Gone Remastered.

Για να τα πάρουμε με τη σειρά, πρώτος αφόπλισε ο Jeff Grubb, ο οποίος μας έχει διαβεβαιώσει πως την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε State of Play. Ανεξαρτήτως του event και του αν θα δούμε το Horizon Zero Dawn Remastered σε αυτό, ο Grubb πέταξε μία μπηχτή πως "ίσως δεν θα είναι και το πιο αχρείαστο remaster που ετοιμάζει η Sony", παραπέμποντάς μας στο ότι υπάρχει και άλλος τίτλος που περιμένει στην ουρά.

Το ποιο είναι αυτό το game ίσως να προδίδει ο Jordan Middler του VGC, ο οποίος έκανε retweet των δηλώσεων του Grubb λέγοντας "αν νευρίασε που ο χαρακτήρας του ήταν στο Astro Bot, θα τρελαθεί με αυτό", αναφερόμενος όμως στον John Garvin, τον συν-δημιουργό του Days Gone, που είχε προβεί σε σχετική δήλωση δυσαρέσκειας. Αυτός ήταν μάλλον ο τρόπος του Middler να μας πει ότι αυτό είναι το "πιο αχρείαστο" remaster που ετοιμάζει η Sony.

Να σημειώσουμε κάπου εδώ πως το Days Gone είναι από τις περιπτώσεις παιχνιδιών που έχουν δεχθεί patch (για το PS4) για υψηλότερες επιδόσεις μέσω PS5, απλά αυτό που μας κάνει εντύπωση σε σχέση με το Horizon είναι ότι αποτελεί προϊόν σειράς που υποτίθεται ότι δεν θα συνεχιστεί, οπότε είναι αψυχολόγητο το ενδεχόμενο ενός remaster.

Φυσικά, μέχρι να το ακούσουμε από την ίδια τη Sony όλα παραμένουν στο πλαίσιο της φήμης.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.