ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

[ΦΗΜΗ]: Στο επόμενο State of Play θα εμφανιστεί το Resident Evil 9

Στην επικεφαλίδα του show μαζί με δύο first-party games!

Υποτίθεται πως από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε την ανακοίνωση του επόμενου State of Play του PlayStation, που μάλιστα - αν ισχύουν οι φήμες - θα διεξαχθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα. Μπορεί ακόμα να μην έχουμε λάβει την επιβεβαίωση αυτού, ωστόσο εννοείται πως ξεκίνησαν να ακούγονται ονόματα παιχνιδιών που πιθανό να παραστούν εκεί, με το βαρύτερο αυτών μέχρι στιγμής να είναι το νέο Resident Evil.

Ένα βραζιλιάνικο προφίλ στο Threads, που υποστηρίζει ότι διέρρευσε πρώτο το State of Play και έχει άτομα να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του από κάτω, αναφέρει πως η Sony έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή δύο first-party παιχνιδιών για την παρουσίασή της, όπως και έχει συμφωνήσει με την Capcom για να δούμε εκεί το πρώτο teaser του "Resident Evil 9", χωρίς να ξέρουμε με βεβαιότητα ότι αυτή είναι η ονομασία του παιχνιδιού.

Φυσικά και η πηγή είναι shaky, αλλά αναγνωρίζουμε ότι οι ισχυρισμοί της δεν είναι τρελοί. Ακούγεται καιρό πως η Capcom ήθελε να μας πρωτοδείξει το νέο RE μέσα στο 2024, και συνήθως η Sony φροντίζει να έχει τα marketing rights κάθε νέου entry. Οπότε, αν όντως διεξαχθεί State of Play αύριο ή στα κοντά, έχετε υπόψιν σας - και μην το προσδοκάτε - ότι ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί το reveal του RE9.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.