ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

[ΦΗΜΗ]: Τα trophies του PlayStation έρχονται και στα PC games

Έτσι μεταφέρουν οι θαμώνες του είδους!

Αν υπάρχει μία σελίδα που ασχολείται ακατάπαυστα με τα trophies του PlayStation Network και των PlayStation κονσολών είναι το True Trophies. Είναι διαρκώς χωμένοι στα έγκατα του κώδικα από όπου πηγάζουν όλα τα στοιχεία του PSN και έτσι κατέληξαν να εντοπίζουν κάτι που θα αρέσει και σε άτομα μακριά από τα PS4 και PS5. Σύμφωνα με τους "scanners" της συγκεκριμένης ομάδας, το εργαλείο που χρησιμοποιούν για την αναζήτηση και την φόρτωση τροπαίων απευθείας από το PSN τους οδήγησε σε ένα "PSPC" trophy list. Ο συγκεκριμένος πίνακας πληροφορίων μάλιστα ήταν κενός και δεν ήταν συνδεδεμένος σε κανένα video game, αλλά βρισκόταν σε διαφορετικό group λίστας από αυτό του PS5, λειτουργώντας δηλαδή σαν database διαφορετικής πλατφόρμας. 

Δεν το συζητάμε πως η Sony έχει αρχίσει εδώ και 2-3 χρόνια να έχει πολλά πάρε-δώσε με τα PC, φέρνοντας αρκετά (κάποτε) PlayStation exclusives σε Steam και Epic Games Store, και με πλήρη υποστήριξη του DualSense χειριστηρίου. Θα ήταν φυσική εξέλιξη των πραγμάτων να δούμε και τα trophies με τα οποία ανταμείβονται οι PlayStation χρήστες εδώ και 15+ χρόνια να δίνονται και για τις PC εκδόσεις των παιχνιδιών της Sony ως μπόνους. Οι συγκεκριμένοι τύποι φέρουν και μια χ,ψ αξιοπιστία, έχοντας εντοπίσει στο παρελθόν το listing του "Marvel's Spider-Man Remastered PC" αρκετά νωρίτερα από το πραγματοποιημένο πια port, οπότε πιθανολογούμε πως θα ξαναπέσουν μέσα αργά ή γρήγορα.

Μετά το Horizon Zero Dawn (αναμένουμε και το Forbidden West), το Death Stranding, το God of War, τα δύο Spider-Man και άλλα, το PlayStation x PC μέλλον δείχνει λαμπρό κια τα trophies σίγουρα θα αποτελέσουν έξτρα κίνητρο για τους παίκτες.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.