ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

[ΦΗΜΗ]: Το 2025 περιμένουμε το Wolverine του PS5 λέει leaker της Marvel

Με πολύ "ασφαλείς" ισχυρισμούς βέβαια...

Κόντρα σε μία επίσης πρόσφατη φήμη, που ήθελε το Marvel's Wolverine να καταφθάνει στο PS5 του χρόνου κιόλας, ο Daniel Richtman, γνωστός στη Marvel κοινότητα ως DanielRPK, δηλώνει βέβαιος πως το 2025 είναι η γενική προθεσμία που έχει θέσει η Insomniac Games για το επόμενο AAA blockbuster της. Ο συγκεκριμένος τύπος παρακολουθεί και διαρρέει συστηματικά πληροφορίες που αφορούν τις ταινίες και τις σειρές της Marvel, πολλές φορές με μεγάλη επιτυχία και αυτή τη φορά δοκιμάζει να ασχοληθεί και με τα του gaming τμήματος, μεταφέροντάς μας τα όσα έχει ακούσει για το πλάνο γύρω από το επόμενο παιχνίδι των δημιουργών του Marvel's Spider-Man 2.

Μέσα από τη δική του (επί πληρωμή) σελίδα στο Patreon προέβη στην παραπάνω δήλωση, συμπληρώνοντας επίσης πως το παιχνίδι θα είναι αισθητά πιο σκοτεινό και βίαιο από τα Spider-Man games. Τέλος, αναφέρει πως το παιχνίδι θα περιλαμβάνει τη νήσο Madripoor, μία φανταστική τοποθεσία της Marvel συσχετισμένη με τους X-Men, κάτι που δεν είχαμε ξανακούσει από κανέναν, αλλά είναι από την άλλη εύκολη μαντεψιά, δεδομένης της ύπαρξης μίας ταμπέλας "The Princess Bar" (που βρίσκεται στο Madripoor) στο teaser trailer του παιχνιδιού.

Ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το τι ισχύσει, πολλοί όμως δημοσιογράφοι και insiders δείχνουν να συμφωνούν πως το Marvel's Wolverine έχει πιο ρεαλιστικές πιθανότητες να βγάλει τα νύχια του του παραχρόνου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.