ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

[ΦΗΜΗ]: Το Forza Horizon 5 θα έρθει σύντομα στο PlayStation

Κάποιοι όμως το αμφισβητούν...

Ένας συνδυασμός από ασαφείς δηλώσεις και επεξεργασμένες εικόνες έχει δημιουργήσει το αφήγημα πως τον Σεπτέμβριο πρόκειται να δούμε το Forza Horizon 5 να κυκλοφορεί σε PS4 και PS5.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε από τον σχετικά αξιόπιστο Shinobi602, ο οποίος υπονόησε πως την επόμενη εβδομάδα (μάλλον κατά τη διεξαγωγή της Gamescom) πρόκειται να μάθουμε για τον επόμενο μεγάλο τίτλο του Xbox που θα γίνει multiplatform. Πάνω σε αυτή του την τοποθέτηση και χρησιμοποιώντας τις δικές του πηγές, το XboxEra πέρασε με πιο βαθιά μπογιά αυτή την επικεφαλίδα. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ένα υποτιθέμενο listing του Amazon, το οποίο ανέγραφε πως το Forza Horizon 5 έρχεται στο PS5 στις 27 Σεπτεμβρίου, με αρκετούς ωστόσο να κατηγορούν αυτόν που το εντόπισε πως έκανε απλά photoshop μία σχετική καταχώρηση του EA Sports FC 25 (ίδια ημερομηνία κυκλοφορίας).

Μολονότι δεν αποκλείεται τα παραπάνω να έχουν κάποια εγκυρότητα ή λογική, ο Jez Corden του Windows Central, που σπάνια πέφτει έξω στα του Xbox, υποστηρίζει πως δεν θα είναι το Forza Horizon 5 το επόμενο μεγάλο Xbox game που θα ανοιχτεί σε PlayStation κονσόλες, δηλώνοντας ωστόσο αβέβαιος τόσο για το συγκεκριμένο όσο και για το αν υπάρχει γενικά κάποια τέτοια σχετική ανακοίνωση στα κοντά. 

Δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε ποιον να πρωτοπιστέψουμε, το καλό όμως είναι πως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να μάθουμε την αλήθεια, αφού απέχουμε μόλις μερικές μέρες από την Gamescom ONL και την έκθεση γενικότερα, όπου και θα ξεκαθαριστούν τα πράγματα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.