ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Το Gears of War: E-Day θα κυκλοφορήσει το 2025

Στο τέταρτο τρίμηνο του 2025 το Fable.

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε το εκπληκτικό show της Microsoft, το οποίο μας επιφύλασσε κάποιες αρκετά ευχάριστες εκπλήξεις. Μία από αυτές ήταν το Gears of War: E-Day, το οποίο και αποτελεί prequel ολόκληρου του franchise, με τους Marcus Fenix και Dom Santiago να πρωταγωνιστούν ξανά. 

Βέβαια, η Microsoft δεν ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου παιχνιδιού της The Coalition, με τον Tom Warren του The Verge να αποκαλύπτει αυτός τα πλάνα του αμερικανικού κολοσσού. Το Gears of War: E-Day αναμένεται, λοιπόν, να κυκλοφορήσει εντός του 2025 και πριν την κυκλοφορία του νέου Fable. 

Ο Tom Warren αναφέρει επίσης πως το Fable της Playground Games, που αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Eidos Montreal, θα κυκλοφορήσει στο τέταρτο τρίμηνο του 2025, δηλαδή μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου. Άρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, θα πρέπει να περιμένουμε το επερχόμενο Gears of War: E-Day πριν τον Οκτώβριο του 2025.

Το Xbox Games Showcase περιλάμβανε πολλά ακόμα trailers παιχνιδιών, δείχνοντας πρώτη φορά gameplay πλάνα των The Perfect Dark και Doom: The Dark Ages, ενώ είδαμε επίσης και νέα trailers για τα παιχνίδια που αναμένουμε εντός του έτους, όπως τα Avowed, Indiana Jones and the Great Circle και Microsoft Flight Simulator 2024.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.