ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Το Hogwarts Legacy Definitive Edition θα φέρει 10-15 ώρες εξτρά περιεχομένου

Πάει για expansion και νέα έκδοση το RPG στο σύμπαν των μάγων!

Ακόμα ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Tom Henderson ασχολείται με ένα από τα best-selling παιχνίδια των τελευταίων ετών. Ο λόγος για το Hogwarts Legacy που, αν επιβεβαιωθούν τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, θα πουλήσει αρκετά ακόμη copies εφόσον πρόκειται να επανακυκλοφορήσει με bonus περιεχόμενο. Το σχετικό άρθρο στο Insider Gaming αναφέρει πως η Avalanche Software ετοιμάζει το "Hogwarts Legacy Definitive Edition", το οποίο θα περιλαμβάνει 10-15 νέου content, που βέβαια μεταφράζεται σε story missions, side quests, ενδυμασίες και δραστηριότητες στον ανοιχτό κόσμο περί της σχολής.

Με επιφύλαξη εξηγείται επίσης πως το όποιο νέο περιεχόμενο περιμένουμε θα κυκλοφορήσει και ως ξεχωριστό DLC/add-on για όσους κατέχουν ήδη τη βασική έκδοση του παιχνιδιού και θα κοστολογείται μεταξύ 20-30$ (άρα κοντά στα 20-30€ στη χώρα μας). Το πότε θα κυκλοφορήσουν όλα αυτά είναι ακόμα αδιευκρίνιστο, ωστόσο κάποιες από τις πηγές που μετέφεραν αυτά στον Henderson ισχυρίζονται ότι η διάθεσή τους θα γίνει μέσα στο 2025, για να προλάβει η WB να συμμαζέψει την κακή οικονομική κατάσταση που άφησε το Suicide Squad: Kill the Justice League. 

Να θυμηθούμε κάπου εδώ πως ο Jason Schreier είχε κοινοποιήσει παρόμοιο ρεπορτάζ στο Bloomberg, μιλώντας για μία "Director’s Cut" έκδοση που φτιάχνεται σε συνεργασία με τη Rocksteady. Όποια και αν αποδειχθεί να είναι η τελική του ονομασία, φαίνεται πως στο πρόσωπο αυτού του project συναντιούνται αυτά τα δύο δημοσιεύματα. Από την άλλη, η ίδια η WB Games δηλώνει φανερά πως ένα sequel του παιχνιδιού είναι η βασική της προτεραιότητα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.