ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

[ΦΗΜΗ]: Το Star Wars: KOTOR Remake έχει ακυρωθεί ολοκληρωτικά

Βέβαιος για την τραγική του κατάληξη δείχνει ο Jeff Grubb.

Ο δημοσιογράφος του VentureBeat ξεκίνησε το ευχάριστο σημερινό του gaming παραλήρημα με τα διάφορα νέα του gaming, όμως λίγο πριν συμπληρώσει ώρα ζωντανά στο Twitch και την εκπομπή του, Game Mess Mornings, ξεστόμισε κάτι σοβαρό. Η αξιοπιστία του μας κάνει να πιστεύουμε πως το remake του Star Wars: Knights of the Old Republic είναι προγραμματιστικά νεκρό, εφόσον ο ίδιος μας ενημέρωσε πως οι πληροφορίες του θέλουν την Embracer να έχει παρατήσει εντελώς την προσπάθεια να στηρίξει τη Saber Interactive στην ανάπτυξή του. 

Πάει μία γεμάτη διετία από όταν το παιχνίδι πρωτο-ανακοινώθηκε στο τότε PS Showcase, σχεδόν έναν χρόνο μετά ανακοινώθηκε πως το development μεταφέρθηκε από την Aspyr Media στη Saber, ενώ τώρα ακούγεται πως ούτε η τελευταία επιμελείται της δημιουργίας του, αφήνοντας το project εντελώς στον αέρα.

Αυτά είχε να πει ο Grubb γύρω στο 57ο λεπτό:

"Θέλω να το ξεκαθαρίσω, κανείς δεν εργάζεται πάνω σε αυτό το παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Απλή τελεία. Το παιχνίδι δεν αναπτύσσεται με κανέναν τρόπο, από κανένα studio".

Παρατημένο θεωρείται, λοιπόν, το παιχνίδι που ενθουσίασε τόσο κόσμο κατά την αποκάλυψή του, αλλά ενδεχομένως δεν θα επιστρέψει ποτέ, με βάση τα όσα ακούγονται όλον τον καιρό που έχει μεσολαβήσει του πρώτου reveal και φυσικά των παραπάνω. Η Sony που υποτίθεται πως στήριζε την επανέκδοσή του και είχε εξασφαλίσει αποκλειστικότητα δεν έχει προσφέρει κάποιο update για τη φάση στην οποία βρίσκεται το KOTOR Remake, οπότε το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση γύρω από την ακύρωσή του ή αν μπορούμε ακόμα να έχουμε ελπίδα να το δούμε να επιστρέφει έστω και μακροπρόθεσμα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.