ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

[ΦΗΜΗ]: Τον Φεβρουάριο του 2024 περιμένουμε το DLC του Elden Ring

Τα στοιχεία βέβαια δεν επαρκούν...

Από ένα δημοσίευμα του YouTuber 'Ziostorm' ακούμε μετά από καιρό νέα - είτε αληθεύουν είτε όχι - για το πολυαναμενόμενο Shadow of the Erdtree DLC του Elden Ring, ο οποίος ισχυρίζεται πως κάποιοι του "σφύριξαν" τα σχέδια των FromSoftware και Bandai Namco για το συγκεκριμένο expansion.

"Μη επαληθευμένες πηγές μου λένε ότι το Elden Ring DLC ​​έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στα The Game Awards με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 5 Φεβρουαρίου. Αυτές οι πηγές έχουν δείξει σημάδια διορατικότητας, αλλά τίποτα συγκεκριμένο. Σκεφτείτε όλα αυτά μόνο ως φήμες προς το παρόν.

Για να δώσω λίγο context, τα νέα μοιράστηκαν μαζί μου πριν ο Geoff Keighley δημοσιεύσει ότι είχε επισκεφτεί την FromSoftware και ότι είχε πάει στην Ιαπωνία για να ολοκληρώσει τα σχέδια για τα TGA."

Η 5η Φεβρουαρίου είναι Δευτέρα, ημέρα που σπανίως πραγματοποιούνται μεγάλα launches, ωστόσο επειδή μιλάμε για DLC και όχι πλήρη κυκλοφορία πάντα μπορεί να σπάσει το συγκεκριμένο μοτίβο. Αν όντως το DLC κυκλοφορήσει τότε θα έχουν σχεδόν συμπληρωθεί δύο χρόνια μεταξύ του αρχικού launch και του Shadow of the Erdtree, κάτι που το καθιστά αρκετά φιλόδοξο στη θεωρία. Τα The Game Awards είναι σίγουρα μία πολύ καλή σκηνή για να μάθουμε νεότερα γύρω από αυτό και η σχέση FromSoftware και Geoff καλά κρατεί.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.