ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

[ΦΗΜΗ]: Τον φετινό Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του "Switch 2"

Shot in the dark η επίγνωση της κατάστασης;

Το GameShark των cheat codes έχει γίνει πλέον εταιρεία στραμμένη στην τεχνητή νοημοσύνη με την ονομασία AI Shark και ξεκινά ένα νέο ταξίδι υπό την αιγίδα της Altec Lansing. Δεν σας ενδιαφέρει λέτε; Ούτε εμάς, αλλά αυτό που σίγουρα ενδιαφέρει εμάς και ενδεχομένως και εσάς είναι η δήλωση που περιλάμβανε το δελτίο τύπου-διαφήμιση της δουλειάς τους. Στην πρώτη παράγραφο, που πλέον έχει αλλάξει εντελώς, ανέφερε πως η κυκλοφορία της πατέντας τους θα πραγματοποιούταν τον Σεπτέμβρη του 2024, "συμπέφτοντας με την κυκλοφορία του Switch 2".

Καταλαβαίνετε τι έγινε στο Ίντερνετ όταν κάποιοι που παραβίαζαν τα λογισμικά των Nintendo 64 και Game Boy βγαίνουν και λένε κάτι τέτοιο, κάτι που σίγουρα δεν έμεινε απαρατήρητο από την ίδια τη Nintendo. Το press release στο οποίο βασίζουμε το άρθρο μας πλέον έχει δεχθεί επεξεργασία, σε βαθμό που δεν αναφέρει ούτε τόσο συγκεκριμένο μήνα κυκλοφορίας και πουθενά δεν ξεστομίζει το όνομα της επόμενης Nintendo κονσόλας. 

Υπάρχουν αμέτρητες φήμες - με λογική εδώ που τα λέμε - που θέλουν το επόμενο handheld εγχείρημα της Nintendo να λανσάρεται εντός του 2024, με το πρώτο Switch να έχει συμπληρώσει 7 χρόνια στην αγορά ως τότε και βλέποντας τις πωλήσεις του να προσγειώνονται την περασμένη εορταστική περίοδο. Κάθε Nintendo Direct από εδώ και στο εξής αναμένεται υπερφορτωμένο από προσδοκίες.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.