ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Υπάρχει Bloodborne Remaster και στοχεύει στο 2025

Περιμένει το anniversary η Sony;

Ας χωθούμε ξανά σε αυτό το rabbit hole και ας μεταφέρουμε άλλη μία φήμη – πρέπει να έχουμε φτάσει σε τριψήφιο αριθμό at this point – που ασχολείται με το αφήγημα επανέκδοσης του Bloodborne για το PS5 και τα PC.

Αυτή τη φορά τα νέα αναπαράγονται από τον leaker «I’m a Hero Too», ο οποίος έγραψε στο Discord του «The Snitch» πως το Bloodborne Remastered είναι υπαρκτό και στοχεύει για κυκλοφορία μέσα στο 2025, όταν ο τίτλος της FromSoftware θα γιορτάζει τα 10 του χρόνια. Ο συγκεκριμένος κύριος ή κυρία αποδείχθηκε έγκυρος στην περίπτωση του Persona 3 Reload, εφόσον ήταν ο πρώτος που μας μίλησε για ένα P3 Remake και όλα έγιναν μάλιστα με τις λεπτομέρειες και στο timing που περιέγραφε. Ο ίδιος μας έχει πει εδώ και μερικούς μήνες πως αξίζει να προετοιμαζόμαστε και για remake του Final Fantasy IX, κάτι που ακόμα να επιβεβαιωθεί βέβαια.

Φυσικά, στην περίπτωση του Bloodborne έχουμε ακούσει αμέτρητα αντίστοιχα scoops που ποτέ δεν ευδοκίμησαν ή αποδείχθηκαν αληθινά, οπότε κρατάμε πάντα μία πισινή. Ο leaker συμπληρώνει πως μέσα στον Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί και ένα Japan-heavy State of Play από τη Sony, χωρίς να το μπλέκει σε καμία περίπτωση με το Bloodborne που απέχει τουλάχιστον δύο χρόνια με βάση τα λεγόμενά του.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.