ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

[ΦΗΜΗ]: Υπό ανάπτυξη βρίσκεται το επόμενο Halo

Δεν υπάρχουν πλάνα για DLC του Halo Infinite.

Η κυκλοφορία του Halo Infinite το 2021 είχε κάνει αρκετούς από εμάς να πιστεύουμε πως το παιχνίδι, αργά ή γρήγορα, θα εμπλουτιζόταν με περιεχόμενο αναφορικά με το single-player κομμάτι του. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα και ούτε θα συμβεί, με πρόσφατες αναφορές να κάνουν υποστηρίζουν πως η 343 Industries αναπτύσσει ήδη το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας του Master Chief.

Οι συγκεκριμένες αναφορές προέρχονται από το SG Bitcast, το οποίο είναι ένα gaming podcast που πραγματοποιείται από τα μέλη του Seasoned Gaming, με τον αρχισυντάκτη του μέσου να δίνει τη συγκεκριμένη πληροφορία. Ο Ains ανέφερε χαρακτηριστικά πως υπάρχει μία ομάδα που εργάζεται πάνω στην αναδιάρθρωση που χτίζεται για την επόμενη γενιά του Halo στην Unreal Engine 5.

Αν και το Halo Infinite ήταν πιθανώς η καλύτερη προσπάθεια της 343 Industries, η Microsoft φαίνεται πως δεν έμεινε ικανοποιημένη με το κοινό που κατάφερε, εν τέλει, να προσελκύσει, κυρίως στο multiplayer. Βέβαια, αν και η Microsoft προέβη σε διάφορες απολύσεις εντός του στούντιο, διαβεβαίωσε πρόσφατα το κοινό πως η δημοφιλέστερη σειρά παιχνιδιών της δεν πρόκειται να αλλάξει στέγη, με την υπάρχουσα εταιρεία ανάπτυξης να εξακολουθεί να κρατάει τα ηνία.

Πηγή: Tweaktown

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.