ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Φέτος αναμένεται να κυκλοφορήσει το Dragon Age: Dreadwolf

Το καλοκαίρι η πλήρης αποκάλυψη του.

Ευχάριστα νέα για τους λάτρες της σειράς Dragon Age φέρνει ο Jeff Grubb, αφού σύμφωνα με τον ίδιο το Dragon Age: Dreadwolf αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος. Μέσα από το podcast «Game Mess Decides», ο δημοσιογράφος του VentureBeat μίλησε για το επερχόμενο RPG, αναφέροντας πως ο ίδιος υποψιάζεται πως θα προβληθεί κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε τα λεγόμενα του, λέγοντας πως έχει ακούσει από την EA πως το παιχνίδι προγραμματίζεται για να κυκλοφορήσει φέτος. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως κάτι τέτοιο θα συμβεί, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή εσωτερικά αναμένουν την κυκλοφορία του μέσα στη χρονιά.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως τον περασμένο Οκτώβρη ο Gary McKay, γενικός διευθυντής της Bioware, είχε αναφέρει πως το Dragon Age: Dreadwolf είχε φτάσει στην κατάσταση alpha, με το παιχνίδι να μπορούσε να παιχτεί από την πρώτη αποστολή μέχρι και το τέλος. Συνέχισε λέγοντας πως η ομάδα επικεντρώθηκε στον ρυθμό του παιχνιδιού, στις διάφορες σχέσεις που θα έχουν οι παίκτες με τους υπόλοιπους χαρακτήρες, αλλά και στην αφηγηματική συνοχή.

Ύστερα από τα στραβοπατήματα με τα Mass Effect: Andromeda και Anthem, η Bioware καίγεται στο να κάνει εκκωφαντική την επιστροφή της, κάτι που ευελπιστεί πως ίσως γίνει με το Dragon Age: Dreadwolf. Το προηγούμενο πάντως Dragon Age που κυκλοφόρησε προ δεκαετίας τα είχε πάει εξαιρετικά, αφού κατάφερε να διακριθεί με αρκετά βραβεία. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.