ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δίχως photo mode το launch του God Of War Ragnarök

Θα χρειαστεί να κατευνάσετε τις καλλιτεχνικές σας ορέξεις.

Εδώ και περίπου ένα δίμηνο πάνω κάτω κάθε εβδομάδα έχουμε και κάτι νέο όσον αφορά το πολυπόθητο σίκουελ της Santa Monica. Εσείς που πάτε να μας το χαλάσετε με σποίλερ στα thumbnails, I wish u some stuff I shouldn’t write out public. Πίσω στο θέμα μας όμως και ναι δεν θα έχουμε την δυνατότητα εξαρχής να αποτυπώνουμε τα φανταστικά τοπία του κόσμου του GoW, τουλάχιστον όχι από την αρχή της κυκλοφορίας.

Στο παραπάνω tweet, το στούντιο απαντάει σε έναν virtual photographer ονόματι TheFourthFocus που κοινοποίησε το preview του, διευκρινίζοντας πως δεν υπάρχει πουθενά photo mode. Με τη σειρά της η Santa Monica «ηρεμεί» τα πνεύματα διαβεβαιώνοντας πως θα μας ενημερώσει όταν γίνει διαθέσιμη η συγκεκριμένη δυνατότητα.

Δεν θα έπρεπε να μας προκαλεί έκπληξη η παραπάνω τακτική καθώς όλα τα αποκλειστικά της Sony αργά ή γρήγορα αποκτούν photo mode για να αναδείξουν τις αρετές τους.

Επίσης, μπορείτε να δείτε εδώ την ανάλυση των δημιουργών του τίτλου όσον αφορά το combat στο στυλ ενός «developer diary».

Το God Of War Ragnarök κυκλοφορεί στις 9 Νοεμβρίου αποκλειστικά για PS4, PS5.

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88