ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Φτιάξτε από τώρα τον χαρακτήρα σας στο Dragon's Dogma 2

Οι εξατομικευμένοι χαρακτήρες θα μπορούν να μεταφερθούν στο παιχνίδι.

Η Capcom κυκλοφόρησε ένα πολυπόθητο για αρκετούς εργαλείο δημιουργίας χαρακτήρων, που θα σας επιτρέψει να φτιάχνετε τον δικό σας ιδιαίτερο Arisen στο παιχνίδι από τώρα πριν από την κυκλοφορία του αυτόν τον μήνα.

"Από σήμερα οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν τον Arisen πρωταγωνιστή που είναι και το κύριο πιόνι τους στο Dragon Dogma 2 μέσω του character creator and storage", δήλωσε ο παραγωγός Yoshiaki Hirabayashi.

"Φυσικά, θα μπορείτε να μεταφέρετε τα δεδομένα του χαρακτήρα στην πλήρη έκδοση του παιχνιδιού. Μπορούν να δημιουργηθούν έως και πέντε Arisen χαρακτήρες και πέντε Pawns. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να προετοιμαστείτε για την περιπέτεια πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Επιπλέον, σχεδιάζουμε να έχουμε κάποια από τα Pawns που δημιουργήθηκαν από συγκεκριμένους παίκτες ως επίσημα Pawns. Οι παίκτες θα μπορούν να προσλάβουν έως και δύο από αυτά τα πιόνια για να τους βοηθήσουν στο ταξίδι τους."

Αξίζει να σημειωθεί, πως το sequel του action RPG θα είναι το πρώτο παιχνίδι της Capcom που θα κοστίζει 70 δολάρια και η εταιρεία έχει αφήσει να εννοηθεί ότι και οι μελλοντικοί τίτλοι μπορεί να υιοθετήσουν την αυξημένη τιμή.

Το Dragon's Dogma 2 θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox Series X|S και PS5 στις 22 Μαρτίου 2024.

Η κυκλοφορία του ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια παρουσίασης της Capcom όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.