ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Physint: Ο Kojima επιστρέφει στο action espionage σε συνεργασία με τη Sony

Μία παιχνιδοταινία που γεφυρώνει τις δύο βιομηχανίες.

Με βόμβα μεγατόνων ολοκληρώθηκε το State of Play, αφού το Death Stranding 2 δεν ήταν οι τελευταίες λέξεις των Hideo Kojima και Hermen Hulst. Ο ηγέτης της Kojima Productions πήρε πάσα από τον επικεφαλής των PlayStation Studios για να μας μιλήσει για το νέο του project, το οποίο θα είναι - drum roll... - ένα action espionage (βλέπε Metal Gear) παιχνίδι νέας γενιάς και "τεχνολογιών στην κόψη του ξυραφιού", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Το συγκεκριμένο project θα είναι η επιστροφή του Kojima και της ομάδας του στο genre μέσα από το οποίο αναδείχθηκε - και εν μέρει καθιέρωσε - πράγμα που ενθουσιάσε το κοινό, ειδικά γνωρίζοντας πως έχει τις πλάτες του PlayStation και της Columbia Pictures για την εκπλήρωση του οράματός του. Δεν έχουμε ιδέα τι θα είναι και τι θα αφορά, αλλά φαίνεται πως θα παίζει ανάμεσα σε video game και interactive ταινία, αφού ο ίδιος ισχυρίζεται πως το project αυτό θα εξαφανίσει αυτό το χάσμα.

Το "Physint" είναι η κωδική ονομασία του project που θα μπει σε στάδιο παραγωγής μετά την παράδοση του Death Stranding 2 το 2025, που θα είναι και μία επετειακή χρονιά για τον Kojima συμπληρώντας 40 χρόνια στο game development. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.