ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πιο εξελιγμένο από ποτέ δείχνει το Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

Δεύτερη σερί εμφάνιση σε Xbox Games Showcase.

Η Konami μπορεί τελικά να βρίσκεται στο σωστό δρόμο στην αναζήτησή της για λύτρωση, τουλάχιστον αν κρίνουμε από το νεότερο trailer για το Metal Gear Solid Δ: Snake Eater.

Με επίκεντρο τις πρώτες ώρες του παιχνιδιού, με τη λεγόμενη Virtuous Mission, είχαμε την ευκαιρία να δούμε μερικά οικεία πρόσωπα που αναδημιουργήθηκαν εκπληκτικά, καθώς και μερικά βασικά στοιχεία του gameplay.

Ξεκινώντας με το stealth, στις προσπάθειές του να παραμείνει κρυφός από τους εχθρούς είδαμε τον Snake να κρύβεται, να κυλά, να κρεμιέται, να βυθίζεται, να σέρνεται και να ισορροπεί στις ζούγκλες και τα φυλάκια του Tselinoyarsk κατά την διείσδυση του.

Και όταν η παθητικότητα δεν είναι πλέον βιώσιμη επιλογή για αυτόν, τον είδαμε να καταφεύγει σε CQC και ένοπλη μάχη. Εύκολα τα πιο εντυπωσιακά σημεία του τρέιλερ περιλάμβαναν την ομαλότητα με την οποία ο Snake αφοπλίζει και εξουδετερώνει τους εχθρούς του με τίποτα άλλο εκτός από τα χέρια και το μαχαίρι του. Όταν αυτά δεν αρκούν, υπάρχει και η επιλογή να τους γαζώσει ή ανατινάξει. 

Επιπλέον, ακόμα κι αν πρόκειται για παλιές ηχογραφήσεις φωνής, είναι υπέροχο να ακούς ξανά τον David Hayter ως Snake.

Δυστυχώς, δεν λάβαμε καμία ένδειξη για ημερομηνία κυκλοφορίας, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι δεν είναι πολύ μακριά στο μέλλον.

Σπύρος Μπίρλης's Avatar

Σπύρος Μπίρλης