ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πιθανή η κυκλοφορία του Gears of War: E-Day στο PlayStation

Οι αγγελίες της The Coalition γεννούν ελπίδες!

Η ομάδα ανάπτυξης του επόμενου μεγάλου Gears συγκεντρώνει προσωπικό για να καλύψει όλα τα μέτωπα δημιουργίας του Gears of War: E-Day και σιγά-σιγά φαίνεται να παίρνουν σειρά και οι multiplayer υποχρεώσεις της. Το πιο πρόσφατο job listing της, που αναζητά "Senior Online Client Engineer" για την επίβλεψη των online παροχών, έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα απαίτηση, εφόσον ζητά από τους υποψήφιους εμπειρία με διαδικτυακές πλατφόρμες όπως τα Xbox Live, Steam και... PSN.

Από αυτή την πολύ συγκεκριμένη πληροφορία προκύπτει και η φήμη ότι η Microsoft έχει και το PS5 στο μυαλό της εν όψει της κυκλοφορίας του Gears of War: E-Day, κάτι που αν συμβεί μάλλον θα γίνει ετεροχρονισμένα από το αρχικό launch, εφόσον το reveal του παιχνιδιού είχε μόνο τα PC και τα Xbox Series X|S στις πλατφόρμες υποστήριξης. Από την άλλη, μπορεί η αναφορά στο PSN να γίνεται ως απλό παράδειγμα ανάλογων υπηρεσιών και όλη αυτή η εικασία που πολλοί δημιούργησαν να μην έχει βάση.

Πάντως, γνωρίζοντας πως το Gears of War: E-Day θα τοποθετείται πρώτο χρονικά για όλο το franchise, θα ήταν ένα καλό entry point για να συστηθεί στο PlayStation κοινό και στην πορεία να ακολουθήσουν και τα προηγούμενα (δηλαδή επόμενα) παιχνίδια της σειράς.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.