ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πιθανό να δούμε το Gotham Knights στο Switch

Βρέθηκε rated στο αξιόπιστο ESRB.

Μία ηλικιακή αξιολόγηση ξεπρόβαλε στην πόλη που κανονικά δεσπόζει ο Batman, με το Gotham Knights της WB Montreal να λαμβάνει τον απαραίτητο «βαθμό» για να μπορέσει να κυκλοφορήσει και στο Nintendo Switch. Επισκεπτόμενοι την επίσημη ιστοσελίδα του ESRB βλέπουμε το Gotham Knights να γίνεται εκ νέου rated στο συγκεκριμένο σύστημα αξιολόγησης, προσθέτοντας το Switch ως νέα πλατφόρμα κυκλοφορίας ανάμεσα σε αυτές που έχει ήδη λανσαριστεί από τον Οκτώβριο του 2022 (PC, PS5, Xbox Series X|S).

Πολύ πιθανό, λοιπόν, να το δούμε να έρχεται και στο Switch, είτε τρέχοντας natively είτε με την προϋπόθεση να παιχτεί μέσω cloud, με τη δεύτερη υπόθεση να μας δημιουργείται από το γεγονός ότι οι παλαιότερης γενιάς εκδόσεις (PS4, Xbox One) είχαν ακυρωθεί στα μέσα του development από την Warner Bros, με τη δικαιολογία πως «δεν μπορούσαν να στηρίξουν το τεχνικό όραμα των δημιουργών». Δεν ξέρουμε πως το σαφέστατα πιο αδύναμο Switch θα μπορεί, αλλά ευπρόσδεκτο να δούμε το παιχνίδι σε ακόμα μία πλατφόρμα, με την ελπίδα ότι θα λειτουργεί.

Το Switch θα υποδεχθεί μέσα στον Οκτώβριο και τη συλλογή Batman: Arkham Trilogy, οπότε θα ήταν καλή ευκαιρία για το Gotham Knights να κυκλοφορήσει λίγο αργότερα και να μπαλώσει τα όποια κενά του Arkhamverse. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αυτό το port, μπορεί όμως από στιγμή σε στιγμή να δούμε τις Nintendo και Warner Bros. να ανακοινώνουν αυτή τους την προσπάθεια. Ίσως στην επέτειο του παιχνιδιού;

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.