ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πιθανότητα για ταινία MediEvil από την PlayStation Productions

Είναι τυχαίος ο Sir Daniel;

Το ανανεωμένο τρέιλερ που έχει καρφιτσώσει η Sony στη σελίδα της PlayStation Productions ίσως υποδεικνύει την επιστροφή ενός αγαπημένου χαρακτήρα. Το χαρακτηριστικό – και ανατριχιαστικό αν με ρωτάτε – intro που θα προηγείται κάθε PlayStation ταινίας μας δείχνει μία σειρά από iconic χαρακτήρες του brand, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν γνωρίσει ήδη (ή θα γνωρίσουν μελλοντικά) κάποιο κινηματογραφικό ή τηλεοπτικό adaptation.

Έχουμε δει και απολαύσει σειρές όπως το The Last of Us του HBO, γνωρίζουμε πως αναμένουμε σίριαλ για τα God of War και Horizon από Amazon και Netflix αντίστοιχα, ενώ στον κόσμο της γιγαντοοθόνης έχουμε παρακολουθήσει τις ταινίες Uncharted και Gran Turismo, αναμένοντας και την κινηματογραφική μεταφορά του Ghost of Tsushima. Το ανανεωμένο intro όμως δείχνει και κάτι γνωστά, οπλισμένα πόδια, αυτά του Sir Daniel Fortesque, γεγονός που γέννησε την ελπίδα για κάποια animated προσπάθεια γύρω από το MediEvil.

Το franchise αναγεννήθηκε με το remake που υπέστη το 2020 και δεν το έχουμε ακούσει έκτοτε, όμως ο τρόπος που ο αστείος, απέθαντος στρατιώτης του συμμετέχει στο τρέιλερ έκανε πολλούς να πιστεύουν πως κάτι θα γίνει και με τη δική του περίπτωση, είτε πρόκειται για κάποια καρτουνίστικα επεισόδια, είτε για ένα παιδικό φιλμ.

Δεδομένου του ότι σχεδόν όλα τα άλλα PlayStation franchises της εν λόγω εισαγωγής έχουν τέτοιες φιλοδοξίες, είναι πολύ πιθανό να δούμε κάτι και για το MediEvil, μακάρι και σε παιχνίδι και σε κάτι που απλά θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.