ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Δύο playable χαρακτήρες στο Marvel`s Spider-Man 2

Επιλογή ανάμεσα σε Peter και Miles.

Μία ενδιαφέρουσα -υποτιθέμενη- διαρροή κάνει τον κύκλο της gaming επικαιρότητας και αφορά το νέο Spider-Man παιχνίδι, που ανακοίνωσε η Insomniac Games. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Reddit με όνομα throwaway61893 ισχυρίστηκε δημόσια πως ανήκει στο τμήμα της Insomniac που έχει αναλάβει το traversal κομμάτι και για κάποιο λόγο θέλησε να μας παρέχει ορισμένα πράγματα που γνωρίζει για το παιχνίδι. Επομένως, κρατήστε μία πισινή για όσα θα ακολουθήσουν.

Η βασικότερη πληροφορία που μας παρείχε και αναπαρήγαγαν τα περισσότερα media είναι το γεγονός πως, σύμφωνα με τον ίδιο πάντα, θα μπορούμε στο παιχνίδι να ελέγξουμε τόσο τον Peter Parker (τον αυθεντικό Spider-Man) όσο και τον Miles Morales, που πέρυσι έλαβε το δικό του αυτόνομο παιχνίδι. Αν όσα λέει ισχύουν, θα παίζουμε και με τους δύο κατά βούληση, δηλαδή θα χρησιμοποιούμε όποιον θέλουμε στην πλειονότητα των αποστολών, ωστόσο θα υπάρχουν φυσικά και κομμάτια του storyline όπου ο καθορισμός του playable χαρακτήρα θα πραγματοποιείται από τη CPU. Ο δεύτερος χαρακτήρας που δεν θα έχουμε διαλέξει θα δρα βοηθητικά και θα ελέγχεται από την AI.

Ο SSD φαίνεται να έχει ωφελήσει σημαντικά την ταχύτητα του δεύτερου παιχνιδιού, κάτι που θα είναι φανερό στο web-swinging, ενώ θα υπάρχει και νέος μηχανισμός χειρισμού του ιστού, με τον γράφοντα να το παρουσιάζει σαν grappling hook. Όσο για το ποιοι θα συμμετέχουν στο παιχνίδι από τους villains (προσοχή για spoilers) ανέφερε πως, πέραν του Venom, ο βασικός antagonist θα είναι ο Kraven, ενώ στο παιχνίδι θα συμμετέχουν και οι Lizard και Mysterio.

Ξαναλέμε, τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί, παρόλα αυτά αρκετά βγάζουν νόημα και ενδέχεται να ισχύσουν στην πραγματική κυκλοφορία, για την οποία θα περιμένουμε πολύ, εφόσον το Marvel`s Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS5 μέσα στο 2023.

Πηγή: The Illuminerdi

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88