ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Playdead: Teasing του επόμενου της project μέσω concept art

Ακόμα ένα indie game που ξεχάσαμε ότι υπήρχε.

Ύποπτη δραστηριότητα παρατηρήθηκε στα social προφίλ των δημιουργών των Inside και Limbo. Η υπερταλαντούχα και ανεξάρτητη Playdead δημοσίευσε πως θα παραστεί στη #GDC2024, δίνοντας τη δυνατότητα σε fans και έτερους devs να εγγραφούν για μία πιθανότητα να συναντηθούν δια ζώσης ή και ψηφιακά στην έκθεση. Αυτή η προτροπή τους βέβαια συνοδεύτηκε και από μία εικόνα (αυτή του thumbnail), που όπως διαπιστώθηκε αποτελεί concept art του παιχνιδιού που καιρό τώρα ξέρουμε ότι ετοιμάζει, για την ακρίβεια από το 2017. Τι βλέπουμε σε αυτή; Ένα τεράστιο όχημα-οδοστρωτήρα να είναι σταματημένος σε λάσπες και χώμα, μία μικρή ανθρώπινη φιγούρα να στέκεται στο πλάι του και τείχους. 

Αυτή δεν ήταν η μόνη νέα εικόνα που κοινοποιήθηκε, εφόσον αλλάχθηκε το X banner της Playdead απεικονίζοντας ξανά τον μικροκαμωμένο χαρακτήρα να σκαρφαλώνει σε κάτι χιονισμένες δεξαμενές. Συμπεράσματα; Πέραν του ότι το project δείχνει να παραμένει ενεργό... κανένα. Την περιγραφή του ως ένα 3rd person sci-fi adventure επίσης την είχαμε ακούσει προ πολλού και φαίνεται πως το όραμα παραμένει απαράλλαχτο. 

Το δανέζικο στούντιο χαρακτηρίζεται από επικοινωνιακό λακωνισμό, μη έχοντας ενημερώσει ποσώς το πώς και αν έχει προχωρήσει το development του μυστηριώδους αυτού τρίτου project της ιστορίας της, ασχέτως που οι fans - δικαίως - της δείχνουν εμπιστοσύνη και ανυπομονούν για οποιαδήποτε πληροφορία γύρω από αυτό. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.