ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το PlayerUnknown`s Battlegrounds άλλαξε και επίσημα όνομα

Ξεκινάει σε λίγες μέρες δωρεάν δοκιμαστική περίοδος.

Ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει για ένα παιχνίδι που κατάφερε να γίνει φαινόμενο και να επηρεάσει την βιομηχανία όσο λίγα. Φυσικά μιλάμε για το PlayerUnkown’s Battlegrounds το οποίο και επίσημα πλέον μετανομάστηκε σε PUBG: Battlegrounds. Μέσα από το PC Gamer η εταιρεία ανάπτυξης Krafton ανέφερε τα εξής: «Η Krafton επεκτείνει ενεργά το brand PUBG, μέσω μιας ποικιλίας νέων εμπειριών που έχουν δημιουργηθεί σε αυτό το σύμπαν. Το rebranding του PlayersUnkown’s Battlegrounds σε PUBG: Battlegrounds είναι το πρώτο βήμα για να πραγματοποιήσουμε το όραμα μας. Πρόσθετοι τίτλοι του franchise θα φέρουν το όνομα PUBG, όπως για παράδειγμα το επερχόμενο παιχνίδι μας, PUBG: New State.»

Γνωστό έγινε επίσης, πως το PUBG: Battlegrounds θα δοκιμάσει τα νερά του free-to-play μοντέλου, καθώς θα ξεκινήσει μία δωρεάν δοκιμαστική περίοδο που θα είναι σε ισχύ από 10 έως 16 Αυγούστου.

Πηγή: VGC

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88