ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Διέρρευσε έγγραφο με επερχόμενες PlayStation κυκλοφορίες

Με πολλές κωδικές ονομασίες.

Κατά την εμφάνιση της φήμης για ύπαρξη ενός Horizon Zero Dawn remake εμφανίστηκαν διάφορες δημοσιογραφικές πλευρές που υποστήριξαν πως το σχετικό project ήταν κομμάτι μίας λίστας από επερχόμενα games της Sony Interactive Entertainment, η οποία κυκλοφορεί ήδη από το 2021 ανάμεσά τους. Πλέον φαίνεται πως έχουμε την εμφάνιση αυτού του εγγράφου, εφόσον αν είναι έγκυρο, είναι αυτό για το οποίο μίλησαν αρκετοί δημοσιογράφοι και "πάτησαν" πάνω του για τις τοποθετήσεις τους. Προτού αναλύσουμε το τι περιλαμβάνει, ορίστε η εικόνα βγαλμένη από ένα Excelάκι:

Πάμε στα του περιεχομένου τώρα. Η λίστα ξεκινά με 7 (!!!) αναφορές στο Horizon franchise, με τις τρεις πρώτες να αφορούν το Horizon Forbidden West για PS5, το όποιο DLC/expansion του και την μελλοντική κυκλοφορία του στα PC. Ύστερα αναφέρεται το όνομα του φημολογούμενου HZD remake, όπως και η κυκλοφορία ενός Games-as-a-service online Horizon παιχνιδιού αρχικά για PS5 και στη συνέχεια για PC. Τέλος, αναγράφεται το `Horizon VR` που είναι φυσικά το Horizon Call of the Mountain που γνωρίζουμε και έχουμε δει.

Συνεχίζουμε με μερικές άγνωστες περιπτώσεις και βλέπουμε το project `Hearbreak` της Firesprite που φαίνεται να είναι ένα survival-horror (το έχουμε ξανακούσει στο παρελθόν) που αναπτύσσεται σε Unreal Engine 5 και θα έρθει σε PC και PS5. Για τη Sumo Digital το document γράφει πως θα φέρει το Sackboy στα PC, κάτι που επιβεβαιώθηκε πριν λίγες μέρες, όπως και ένα open world PS5 game με κωδική ονομασία `Carbon`. Η δε Lucid Games εμφανίζεται δίπλα στο Destruction All-Stars που έχει ήδη κυκλοφορήσει, όπως και στο project `Redstar`, που αν κρίνουμε από το genre του και τα όσα έχουν ακουστεί θα είναι κάποιου είδους Twisted Metal reboot.

Το ότι η Housemarque θα φέρει το Returnal στα PC είναι το λιγότερο κρυφό μυστικό στα ενδότερα του PlayStation, ενώ το `Ronin` έχει ήδη ανακοινωθεί ως Rise of the Ronin από τις Koei Tecmo και SIE. Κάτι τέτοια είναι που δίνουν ελαφρύ credibility στην όλη φήμη.

Επιπλέον έχουμε τα projects `Bates` και `Camden` που θα έρθουν (αν ισχύουν όλα αυτά) από τις Ballistic Moon και London Studio αντίστοιχα υπό την μορφή ενός survival-horror ξανά και ενός ακόμη GAAS τίτλου. 

Κλείνουμε με το μεγάλο όνομα, το project `Ocean` της Kojima Productions που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν είναι άλλο από το επόμενο Death Stranding. Η λίστα έχει γενικότερα περιπτώσεις τίτλων που -αν κρίνουμε από το χρονικό διάστημα στο οποίο κυκλοφορεί- της δίνουν μία εγκυρότητα, αλλά ποτέ δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά για docs και excels. Πολλά πάντως άτομα του χώρου έχουν έρθει σε επαφή μαζί της και ίσως τελικά αποδειχθεί έγκυρη.

Πηγή: ResetEra

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88