ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Το PlayStation θα παρουσιάσει 3rd party περιεχόμενο πολύ σύντομα

Λέει ο The Snitch, λέτε να επανήλθε από τη “σύνταξη”…?

Ο Snitch (που είχε αποσυρθεί) μπήκε στον δημόσιο πλέον Discord server του και έδωσε μια τεράστια πληροφορία. Σύμφωνα με μια αξιόπιστη πηγή του, το PlayStation βρίσκεται στα πρόθυρα της ανακοίνωσης 3rd party περιεχόμενου, όμως δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο ως προς το τι θα είναι αυτό. Ακούγεται πολλά υποσχόμενη σαν πληροφορία, καθώς υπάρχουν αρκετά projects στον ορίζοντα, όπως το remake του Metal Gear Solid που φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί σύντομα, το οποίο θα ταίριαζε χρονικά. Όλος ο κόσμος των social προσπαθεί να βγάλει νόημα από αυτόν τον αινιγματικό ισχυρισμό και αναμένεται ένας μύλος υποθέσεων και εικασιών, για αυτό καλύτερα να είμαστε συγκρατημένοι.

Ο The Snitch μπορεί να έγραψε το σχόλιο, αλλά πρακτικά δεν είναι δική του διαρροή, ανήκει σε κάποιον που ο ίδιος κατηγοριοποιεί ως "αξιόπιστη πηγή". Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν πολλά leaks του βγήκαν legit. Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για ένα remaster του Metal Gear Solid που γυροφέρνει σαν φήμη παντού, άλλα είπαμε, ας είμαστε συγκρατημένοι μέχρι να μάθουμε επίσημα.

Πηγή: Insider Gaming

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88