ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Για πρώτη φορά σε έκπτωση το PlayStation 5

Πακέτο με το God of War Ragnarök.

Κάτι εντελώς πρωτόγνωρο συνέβη για τα δεδομένα της περιζήτητης κονσόλας PS5, εφόσον η Sony ανακοίνωσε την πρώτη της εκπτωτική καμπάνια. Συγκεκριμένα και μόνο μέσω PS Direct, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψωνίσουν την κονσόλα PlayStation 5, με τη blu-ray υποδοχή και κωδικό του God of War Ragnarök στα 509.99$, ποσό ανήκουστο για τα δεδομένα της χώρας μας, όταν το βασικό μοντέλο σκέτο πωλείται παντού πια στα 549.99€. Η συγκεκριμένη προσφορά τρέχει μέσω του άμεσου ηλεκτρονικού καταστήματος του PlayStation και θα ισχύσει μέχρι τις 15 Απριλίου ή μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων, ανάλογα με τη ζήτηση που θα προκύψει. Δυστυχώς, το PlayStation Direct δεν είναι υπηρεσία που υπάρχει διαθέσιμη στην Ελλάδα ακόμα, παρ` όλα αυτά αν μας διαβάζετε από Αμερική (η τρίτη δημοφιλέστερη χώρα επίσκεψης στο site μας) που έχει πρόσβαση στο εν λόγω store, καλό είναι να έχετε υπόψιν σας το συμφέρον αυτό deal.

Για να μην αφήσουμε όμως και τους εγχώριους αναγνώστες μας απογοητευμένους, να ξέρετε πως μεγάλη ελληνική αλυσίδα προσφέρει το PS5 στην κανονική του τιμή, που συνοδεύεται από δωροεπιταγή των 50€, οπότε ψαχτείτε λίγο παραπάνω αν είστε σε φάση αγοράς κονσόλας. Καλό είναι κάποια στιγμή να μπορούμε να απολαμβάνουμε και εμείς τις ανέσεις, την αμεσότητα και όλη τη γκάμα προϊόντων του PlayStation Direct, οπότε ελπίζουμε να ανοίξει και για εμάς το συντομότερο δυνατόν.

Αν ενδιαφέρεστε για τη προσφορά του PS Direct πατήστε εδώ, ενώ αν - κάπως - δεν έχετε γνώμη για το God of War Ragnarök μπορείτε να διαβάσετε εδώ το review μας.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88