ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Αποκλειστικό του PlayStation το νέο BioShock

Σύμφωνα με αξιόπιστο leaker.

Είναι ευρέως γνωστό πως ένα νεοσύστατο studio έχει αρπάξει την IP του BioShock και εργάζεται πάνω σε αυτό για ένα ολοκαίνουριο installment της σειράς. Ιδιαίτερες πληροφορίες για αυτό δεν υπάρχουν, αφού η 2K Games μας είχε ενημερώσει εκ των προτέρων, πριν κάνα δύο χρόνια, πως έχει πολύ δρόμο το development. Έκτοτε πέρασε λίγος καιρός και αρχίζουν να βγαίνουν στη φόρα ορισμένες εικασίες ή και leaks, ανάλογα με το πόσο ευκολόπιστος είναι ο καθένας.

Κατά τη συμμετοχή του στο podcast The XboxEra, ένας leaker που είχε διαρρεύσει την είσοδο του Final Fantasy VII Remake στο PS Plus, αποκάλυψε πως το προαναφερθέν BioShock θα έχει κάποιας μορφής αποκλειστικότητας στο PlayStation. Δεν δηλώνει σίγουρος για το ποια θα είναι αυτή η μορφή, αλλά ισχυρίζεται πως θα το δούμε και στα PC, επομένως υπάρχουν δύο πιθανές εκβάσεις: α) να είναι console exclusive στο PlayStation, άρα να υπάρχει στα PC και μόνο στο PlayStation όσον αφορά στις κονσόλες και β) να είναι timed exclusive του PlayStation, δηλαδή να βγει μόνο για τις κονσόλες της Sony στο launch και να έρθει σε μεταγενέστερη ημερομηνία στα PC.

{youtube}ZHeqUrZwPgg{/youtube}

Το κατά πόσο ισχύουν οι παραπάνω φήμες δεν είναι σίγουρο, μπορούμε όμως να ελπίζουμε πως ίσως ακούσουμε κάτι για το BioShock στην επερχόμενη E3.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88