ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκαλύφθηκαν ημερομηνίες κυκλοφορίας και λεπτομέρειες για το PlayStation Stars

Σύντομα και στην Ελλάδα.

To ολοκαίνουριο πρόγραμμα αφοσίωσης της Sony με όνομα PlayStation Stars, που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το παιχνίδι PlayStation All-Stars, ξεκινά σήμερα την παγκόσμια κυκλοφορία του με το λανσάρισμα του στην Ασία. Ακολουθούν η Βόρεια και Νότια Αμερική στις 5 Οκτωβρίου και εμείς στην Ευρώπη, μαζί με την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, αναμένουμε την κυκλοφορία στις 13 Οκτωβρίου.

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός πως το PlayStation Stars, παρόλο που θα δίνει έξτρα οφέλη σε συνδρομητές του PlayStation Plus, είναι εντελώς δωρεάν για οποιονδήποτε κατέχει account ενηλίκου στο PlayStation Network. Για την ώρα το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο μόνο σε iOS and Android συσκευές μέσω του PlayStation App, με στόχο να έρθει στο μέλλον και σε κονσόλες. Η εγγραφή στο πρόγραμμα θα πραγματοποιείται είτε μέσω της εφαρμογής είτε απευθείας από την ιστοσελίδα της PlayStation. Μόλις κάποιος εγγραφεί στο PlayStation Stars, θα μπορεί να κερδίζει διάφορα βραβεία ολοκληρώνοντας δραστηριότητες, όπως απλά να παίξει ένα παιχνίδι κάθε μήνα ή να αποκτά συγκεκριμένα trophies. Τα βραβεία αυτά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, loyalty points και digital collectibles.

Τα points θα μπορούν εξαργυρωθούν σε συγκεκριμένα προϊόντα στο PlayStation Store, σε χρήματα στο wallet του PSN και σε αποκλειστικά digital collectibles. Οι χρήστες θα βλέπουν τους πόντους που διαθέτουν στο Player Profile / PlayStation Stars Points History της εφαρμογής. Για να εξαργυρώσουν τους πόντους πηγαίνουν στο PlayStation App > Player Profile > PlayStation Stars > Rewards Catalog. Να σημειωθεί πως οι συνδρομητές του PS Plus θα κερδίζουν πόντους και με τις αγορές τους στο PS Store, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής για τη συνδρομή του PS Plus.

Όσον αφορά τα digital collectibles, θα αποτελούν ψηφιακές εκδόσεις διαφόρων Sony αντικειμένων, όπως φιγούρες χαρακτήρων από τα θρυλικά franchises του PlayStation, αλλά και συσκευές από την ιστορία της Sony στο χώρο της τεχνολογίας. Κάθε collectible θα έχει συγκεκριμένο rarity και θα παρουσιάζεται μέσω PlayStation App, όμως δεν θα διαθέτει δυνατότητα πώλησης ή ανταλλαγής με άλλους χρήστες.

Τέλος, το PlayStation Stars θα υλοποιήσει τέσσερα status levels, τα οποία θα κερδίζονται αποκτώντας σχετικά πιο σπάνια τρόπαια μέσω gameplay και κάνοντας full game αγορές στο PS Store. Όσο μεγαλύτερο το level του χρήστη, τόσο περισσότερα τα οφέλη που θα έχει από το πρόγραμμα. Οι παίκτες θα παραμένουν στα status levels που έφτασαν μέχρι το τέλος του χρόνου συν 13 μήνες. Δηλαδή, αν κάποιος φτάσει Level 2 τον Οκτώβριο του 2022 θα το κρατήσει μέχρι 31 Ιανουαρίου 2024.

Πηγή: PlayStation Blog

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88