ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

PlayStation Studios: Κατά λάθος ανακοίνωση εξαγοράς της Bluepoint;

Τρολλιά στο Twitter του PS Japan.

Ο ιαπωνικός λογαριασμός του PlayStation είτε βιάστηκε να προχωρήσει σε ανακοινώσεις ή failαρε όσο ποτέ άλλοτε, αφού την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι λογαριασμοί δημοσίευσαν και γιόρταζαν την εξαγορά της Housemarque από τη Sony, οι Ιάπωνες του αντίστοιχου τμήματος στο...χαβά τους.

Πείτε το βιασύνη, πείτε το μπέρδεμα, πάντως αυτό που δημοσίευσε το PlayStation Japan στο Twitter (και το έσβησε κατευθείαν μόλις συνειδητοποίησε τη γκάφα του) σχεδόν μας επιβεβαίωσε πως πέραν της Housemarque μάλλον και η Bluepoint Games θα ενταχθεί στην οικογένεια των PlayStation Studios. Θα μιλούσαμε για ανθρώπινο λάθος ή παρεξήγηση, αλλά η παρακάτω εικόνα με το λογότυπο της Bluepoint, την παρουσία του Demon`s Souls στο βάθος και την συμμετοχή και του Returnal μάλλον μας υποδεικνύει πως επρόκειτο για μία ανακοίνωση που θα υποδεχόταν αυτή της Housemarque για να κρατήσει το momentum.

Μία τέτοια εξαγορά βγάζει απόλυτο νόημα αφού η Bluepoint έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τη Sony για remasters και συλλογές, με αποκορύφωμα τα remakes των Shadow of the Colossus στο PS4 και το launch τίτλο του PS5, Demon`s Souls. Το είχαμε δει να έρχεται και -εκτός απροόπτου- μάλλον απομένουν μόνο οι τυπικές ανακοινώσεις για να επιβεβαιωθεί αυτό το μεγάλο deal.

Πηγή: Twitter

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88