ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

PlayStation The Concert: Η μουσική των PlayStation games σε παγκόσμια περιοδεία

Συναυλίες με soundtracks από τα God of War, Ghost of Tsushima και άλλα!

Ένα πολλά υποσχόμενο και θελκτικό μουσικό event ανακοίνωσε η Sony, εφόσον στέλνει σε περιοδεία τα αγαπημένα μας ακούσματα από PlayStation games όπως τα God of War, The Last of Us, Ghost of Tsushima και Horizon! Το PlayStation The Concert – World Tour 2025-2026 θα διεξαχθεί σε παραπάνω από 200 πόλεις του κόσμου, ξεκινώντας με την Ευρώπη, και υπόσχεται να χαρίσει στους επισκέπτες του μία τρομερή οπτικοακουστική εμπειρία, που εμπνέεται φυσικά από τα άσματα που άφησαν εποχή στα PlayStation games. 

Το setlist θα περιλαμβάνει φυσικά και τραγούδια από τους συνθέτες όλων των ξεχωριστών soundtracks, όπως οι Gustavo Santaolalla (The Last of Us), Joris De Man (Horizon), Ilan Eshkeri (Ghost of Tsushima) και Bear McCreary (God of War). Ωστόσο είναι πολλά τα κομμάτια και οι composers που θα έχουν την τιμητική τους, αφού θα εκπροσωπηθούν και τα 30 χρόνια της ιστορίας του PlayStation, με music scores που ξεκινούν από το PS1 και φτάνουν μέχρι τις τωρινές κυκλοφορίες.

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 19 Απριλίου στο Δουβλίνο και θα συνεχίσει να τρέχει σε διάφορες γωνίες της Ευρώπης, αλλά δυστυχώς η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται σε αυτές τις τοποθεσίες. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε πού αλλού θα διεξαχθεί το PlayStation The Concert.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.