ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Φοβερό διαφημιστικό του PlayStation για το UEFA Champions League

Αγαπημένοι χαρακτήρες στο γήπεδο.

Η συνεργασία των PlayStation και UEFA Champions League βρισκόταν σε τροχιά διαζυγίου, μέχρι πριν λίγο καιρό όπου επέκτειναν το συμβόλαιό τους και το PS5 μαρκετάρεται κανονικότατα στις ταμπέλες της διοργάνωσης ως τεράστιος χορηγός. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι και το παρακάτω TV Spot σε CGI μορφή που μας παρουσιάζει χαρακτήρες όπως οι Kratos, Aloy, Nathan Drake, Ratchet και Clank να συμμετέχουν, ο καθένας με τον τρόπο του, στην εναρκτήρια είσοδο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

{youtube}LikCPHJDVrY{/youtube}

Όσο κι αν ψάξαμε για κανένα περίεργο easter egg δεν εντοπίσαμε κάτι, το μόνο που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως τόσο τα μοντέλα των Kratos και Atreus όσο και της Aloy έχουν εμπνευστεί από τα επερχόμενα sequels των franchises που συμμετέχουν, δηλαδή τα God of War Ragnarok και Horizon Forbidden West αντίστοιχα. Όντας ποδοσφαιρόφιλοι και gamers, κάπως μας hypeάει όλο αυτό..

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88