ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κοντά στα δύο εκατομμύρια η αρχική παραγωγή του PlayStation VR2

Μεγάλες προσδοκίες από μεριάς Sony.

Για ακόμη μία φορά το Bloomberg έρχεται να μας δώσει «τσαγάκι» και στο στόχαστρο είναι η νέας γενιάς κονσόλα εικονικής πραγματικότητας του ιαπωνικού κολοσσού.

Ειδικότερα, επιβεβαιώθηκαν οι υποθέσεις για την παραγωγή του headset εφόσον θα έχουμε σχεδόν διπλάσιο στοκ στο launch από ‘ότι είχε συνολικά σε επτά μήνες το PS VR. Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί πως η ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα είναι MIA αλλά θα καταφτάσει early 2023 σύμφωνα με το θείο Τζιμ.

Συν τοις άλλοις, στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η παγκόσμια έλλειψη ημιαγωγών και chip δεν έχει επηρεάσει την όλη διαδικασία και για αυτό υπάρχουν τόσο αισιόδοξες προβλέψεις, ενώ θα έχουμε και βελτιωμένη διαθεσιμότητα σε κονσόλες PS5 εκείνη την περίοδο. Σε συνδυασμό με την ύπαρξη 20 έτοιμων τίτλων για την κυκλοφορία του PS VR2 αναμφίβολα η Sony φαίνεται να έχει ξεκάθαρο πλάνο και αναμένουμε τα αποτελέσματα.

Πηγή: VGC

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88